Крісло Самба-RC Хром горіх Nappa 14 без канта

Модель:
144551

3 911 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Самба-RC Хром горіх Nappa 14 без канта

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 64
Глибина, см: 68
Висота, см: 92-105
Ширина сидіння, см: 45
Глибина сидіння крісла, см: 42
Висота спинки крісла, см: 46
Висота сидіння крісла, см: 44-57
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Матеріал підлокітників крісел: Дерев'яні
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Тип подголовника : Без підголівника
Вага, кг : 10.5
Крісло Самба-RC стане справжнім помічником в офісній роботі. Витонченість ліній і зручність експлуатації обов'язково припаде до смаку власнику.

Цю модифікацію крісла Самба виготовляють без канта, на роликах, з каркаса кольору хром, з дерев'яними підлокітниками з масиву бука. Спинка виконана з урахуванням повтору вигинів спини, а металеві підлокітники мають дерев'яні планки, які не будуть охолоджувати руки. Регулювання за висотою є додатковою перевагою, тому крісло Самба підійде будь-якій людині, незважаючи на відмінності в зрості. Колісний механізм дасть змогу розвернутися на 360°, і з легкістю від'їхати від столу, та доїхати до предметів офісної техніки, розташованої неподалік. Механізм гойдання "Tilt" для крісел керівника дає змогу вільно розгойдуватися вперед-назад із фіксацією в одному робочому положенні. Оббивка крісла виконана з якісно шкірозамінника і довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити її пилососом.

Крісло Самба-RC його конструкція розроблена спеціально для тривалого використання за робочим столом. Прекрасно впишеться в багато дизайнерських рішень як у вас вдома, так і в офісі.

Ви можете купити Крісло Самба-RC Хром горіх Nappa 14 без канта в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Самба-RC Хром горіх Nappa 14 без канта з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари