Крісло Етер хром Richman

Модель:
144446

4 554 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Етер хром Richman

Виробник: Ричман
Ширина, см: 59
Глибина, см: 63
Висота, см: 113-123
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 70
Висота сидіння крісла, см: 43-53
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал оббивки: Сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Основа: Хрестовина з роликами

Крісло Richman Етер - незвичайне сіткове крісло. Його незвичайність полягає в максимальній віддаленості каркаса спинки від користувача, чим досягається ефект невагомості.

Крісло має просторе сидіння з приємною м'якою посадкою, а також стильні пластикові підлокітники, які забезпечують комфортний відпочинок рук під час роботи. Спинка в буквальному сенсі цього слова огортає вашу спину і дарує дуже приємні враження від гойдання на кріслі. Додатково сітка спинки даруватиме приємну прохолоду в спекотні дні. За налаштування висоти крісла і гойдання відповідає механізм M-1 (Tilt). А до хромованої металевої хрестовини додаються ролики з гумовим покриттям, які забезпечать захист підлоги та тихе пересування крісла.

Крісло Richman Етер чудово підійде для оформлення офісу або робочого місця у вас вдома, якісні матеріали, ергономічно правильна конструкція дасть змогу відчувати комфорт увесь час користування.

Ви можете купити Крісло Етер хром Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Етер хром Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари