Крісло Лео Хром Рожеве Richman

Модель:
144412

3 078 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Лео Хром Рожеве Richman

Виробник: Ричман
Ширина, см: 43
Глибина, см: 50
Висота, см: 82-92
Ширина сидіння, см: 43
Глибина сидіння крісла, см: 43
Висота спинки крісла, см: 39
Висота сидіння крісла, см: 47-57
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Рожевий
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Вага, кг : 9
Крісло Лео - це новий витвір мистецтва від майстрів фабрики Richman, що привертає увагу з першого погляду і не залишає нікого байдужим.

Комп'ютерне крісло Лео має основу з високоякісного первинного пластику білого кольору. Конструкція поєднує спинку і сидіння, оббиті м'якою зносостійкою тканиною, що дихає. Спинка має ергономічну форму і підтримує поперек. Модель оснащена механізмом М-1 зі зручним важелем під сидінням. Механізм дає змогу відхиляти назад спинку для вільного гойдання і налаштувати висоту сидіння під ваш зріст. Також модель оснащена хромованою хрестовиною з гумовими роликами, що забезпечує стійкість крісла і плавний рух.

Крісло Лео може використовуватися як в офісі, так і вдома для навчання або віддаленої роботи. Яскравий дизайн пасуватиме до сучасних інтер'єрів.

Ви можете купити Крісло Лео Хром Рожеве Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Лео Хром Рожеве Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари