Крісло Монреаль Хром Richman

Модель:
144411

6 918 грн.

Опис та характеристики на Крісло Монреаль Хром Richman

Виробник: Ричман
Ширина, см: 64
Глибина, см: 75
Висота, см: 113-123
Ширина сидіння, см: 51
Глибина сидіння крісла, см: 54
Висота спинки крісла, см: 72
Висота сидіння крісла, см: 46-56
Матеріал каркаса: Хромована сталь
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Наявність підлокітників : Так

Крісло Richman Монреаль – це втілення елегантності та комфорту для вашого робочого простору.

Стильне та сучасне, воно ідеально підійде для офісу або робочого місця вдома. Витончений каркас крісла, виготовлений з використанням металу в хромованому кольорі, гармонійно доповнюється обивкою з чорного шкірзамінника PU. Зручний підголівник та ергономічні трубчаті підлокітники з м’якими накладками забезпечують додатковий комфорт для вашого відпочинку та роботи.

Оснащене посиленим механізмом гойдання М-1 (Tilt) з регулювання під вагу користувача, Монреаль дозволяє ідеально налаштувати висоту крісла та легким рухом руки перевести крісло у режим гойдання, що створює покращений комфорт під час тривалого використання.

Крісло Монреаль має міцну хромовану хрестовину, яка забезпечує стійкість і надійність конструкції. Ролики з прогумованого матеріалу дають можливість легко переміщати крісло, забезпечуючи безпеку користування.

Ви можете купити Крісло Монреаль Хром Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Монреаль Хром Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари