Крісло Каліфорнія Ю Пластик Річ Richman

Модель:
143960

7 338 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Каліфорнія Ю Пластик Річ Richman

Виробник: Ричман
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 62
Глибина, см: 74
Висота, см: 110-118
Ширина сидіння, см: 51
Глибина сидіння крісла, см: 52
Висота спинки крісла, см: 72
Висота сидіння крісла, см: 52-60
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Матеріал підлокітників крісел: Пластикові з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Вага, кг : 18

Крісло Richman Каліфорнія Ю Пластик Річ відома своєю комфортною і стильною конструкцією з м'якою спинкою і сидінням, що робить його ідеальним вибором для домашнього кабінету або офісу. Завдяки своїй ергономічності, крісло забезпечує оптимальний контур, що стимулює продуктивність без відчуття втоми.

Виготовлене з преміальних матеріалів це крісло вирізняється довговічністю та надійністю. Це крісло включає механізм гойдання M-1 (Tilt) з можливістю фіксації в робочій позиції, але також доступні моделі з механізмами М-2 (Anyfix) або М-3 (Multiblock), що забезпечують регулювання положення і плавність гойдання. Воно доступне з різними видами оббивки, включно з високоякісною екошкірою, натуральною шкірою і тканиною, що дає змогу налаштувати крісло відповідно до вашого декору. М'які підлокітники забезпечують зручне розташування рук під час роботи або релаксації, а міцна пластикова основа забезпечує стабільність. Підлокітники виготовлені з пластику, доповнені м'якими накладками для максимального комфорту в різних позиціях і зручної опори для рук під час відпочинку.

Висока якість і ретельно продумані деталі зроблять крісло Richman Каліфорнія Ю Пластик Річ чудовим доповненням до будь-якого інтер'єру та нададуть Вам комфорт і зручність протягом усього дня.

Ви можете купити Крісло Каліфорнія Ю Пластик Річ Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Каліфорнія Ю Пластик Річ Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари