Крісло Регбі FS / АМФ-5 Поінт-02

Модель:
141550

2 883 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Регбі FS / АМФ-5 Поінт-02

Крісло Регбі - зручне і стильне операторське крісло з широким, м'яким сидінням і спинкою, створено для комфортного використання в сучасному офісі. Крім свого привабливого дизайну, дане крісло забезпечує високий рівень комфорту працює за ним людині. Спинка, що має налаштування регулювання кута нахилу, забезпечить правильне положення спини під час роботи. М'яке, широке сидіння крісла Регбі виготовлено з використанням технології «дуо фом», тобто м'яка основа крісла складається з двох шарів поролону, нижній шар - щільний, пружний поролон забезпечує довговічність і зносостійкість, верхній шар - м'який, повітряний поролон забезпечує комфорт і м'якість при посадці. Також сидіння крісла Регбі має анатомічну форму, повторюючи вигини вашого тіла. Оббивка крісла виконана з зносостійких, практичних матеріалів, легко піддаються догляду.

ВІДЕО ОГЛЯД

ОСОБЛИВОСТІ:

  • Стильні підлокітники надають не тільки естетичну привабливість крісла Регбі, але і додають комфорту при роботі за ним.
  • Форму і стиль підлокітників Ви можете вибрати на свій розсуд з представлених варіантів.
  • П'ятипроменева хрестовина крісла виконана з міцного, зносостійкого поліаміду - це дозволяє кріслу Регбі витримувати великі навантаження, а м'які прогумовані колеса виключають можливість пошкодити підлогу.
  • Також крісло оснащене простою і зрозумілою системою регулювання висоти крісла і рівня нахилу спинки.
  • Дана модифікація крісла Регбі комплектується підлокітниками АМФ-5, міцними високоякісними пластиковими елементами і механізмом гойдання FreeStyle.

МЕХАНІЗМ. Механізм гойдання "FreeStyle" утримує спинку крісла в постійному контакті зі спиною сидить, забезпечуючи надійну підтримку в русі. Спинка відхиляється назад з ефектом гойдання і можливістю регулювання сили відхилення. Надійність конструкції механізму гарантує довгий термін служби. Співвідношення ціни та якості роблять механізм "FreeStyle" популярним, завдяки чому його використовують при виробництві більшості роликових крісел.

ОГЛЯД МЕХАНІЗМУ 

ОББИВКА. Жакардовий шенилл, до групи яких належить тканина Поінт, виготовляється на основі особливого сплетення ниток різних кольорів, яке створює особливий характерний малюнок. Шенілловая нитка надає тканині легкість, пухнастість, м'якість, невелику ворсистість, і при цьому полотно добре зберігає форму, залишається еластичним, не витягується і не рветься. За своїми характеристиками тканина Поінт не поступається натуральним аналогам, вона повітряпроникна, неаллергічна, не електризується. Також матеріал має відмінні показники по міцності: зносостійкість тканини Поінт дуже висока, розрахована на 30000 циклів використання. Представлена в класичній колірній гамі, яка дозволяє підібрати меблі під будь-який інтер'єр, а також дає можливість використовувати її в комбінації з іншими матеріалами і малюнками

ПРАВИЛА ДОГЛЯДУ. Крісла необхідно розміщувати в сухих, провітрюваних приміщеннях (при температурі повітря від + 5 ° C до + 25 ° C і відносній вологості повітря від 30% до 70%). Для максимально довгого збереження первісного вигляду крісел, необхідно берегти їх від потрапляння прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, так як через це їх колір може потьмяніти і змінитися структура поверхні. Оббивка крісла довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити її пилососом. Плями чистите негайно. Пролиту рідину можна витирати білими рушниками або спеціальною тканиною, яка вбирає вологу. Металевий або пластиковий каркас потрібно протирати м'якою вологою тканиною з використанням спеціальних миючих засобів.

Ви можете купити Крісло Регбі FS / АМФ-5 Поінт-02 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Регбі FS / АМФ-5 Поінт-02 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари