Крісло АКЛАС Бруно mesh СН TILT Чорне

Модель:
141412

2 180 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Бруно mesh СН TILT Чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 54
Глибина, см: 60
Висота, см: 85-95
Ширина сидіння, см: 44
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 48
Висота сидіння крісла, см: 41-51
Розмір основи крісла, см: D-60
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево і пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 10
Гарантія: 12 місяців
Крісло АКЛАС Бруно mesh СН TILT Чорне - стильне комп'ютерне крісло з сіткою, яке відрізняється гарним зовнішнім виглядом і ергономікою. Ця модель - ідеальний вибір для тих наших клієнтів, які обирають легкий дизайн, сучасні матеріали і безпечну для хребта конструкцію. Завдяки своєму зовнішньому вигляду, дане крісло відмінно впишеться в сучасний офісний інтер'єр. Сидіти в кріслі - одне задоволення завдяки досить широкій і м'якій посадці і зручній ергономічній спинці. Тканинна оббивка спинки на металевому каркасі - головний козир цієї моделі. З такою оббивкою ви комфортно будете почувати себе навіть в жарку погоду. Крісло підійде також для облаштування приймальних, переговорних, конференц-румів і залів очікування.

Дизайн. Стиль Бруно - це функціональний мінімалізм. Легкий і практичний зовнішній вигляд і продумані деталі - це все що потрібно для вашого комфорту. Хромовані деталі підкреслюють урбаністичний стиль моделі і забезпечують кріслу міцність і надійність.

Оббивка. Одна з головних особливостей моделі - комбінована оббивка з двошаровою стільниковою нейлоновою тканиною на сидінні і сітки в спинці - в такому кріслі ви будете комфортно себе почувати. Ці матеріали відмінно відводять вологу від тіла. Еластична, «дихаюча», міцна на знос сітка ідеально підходить для довгострокового інтенсивного використання в офісі.

Підлокітники. Г-образні металеві підлокітники відмінно доповнюють стиль крісла і забезпечують рукам надійну опору. Підлокітники досить габаритні, з плоскою верхньою частиною. Для більшого комфорту поверх металу є чорні пластикові накладки. Поверхня пластика текстурована, приємна на дотик, щоб руки не зісковзували з неї під час роботи. Висота підлокітників дозволяє наблизити крісло впритул до столу для збільшення вільного простору в приміщенні.

Підстава. Металева хрестовина кольору хром, має міцну і стійку конструкцію. Хромовані елементи не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх факторів. Форма підстави дозволяє кріслу трохи пружинити, створюючи ефект легкого похитування.

Особливості. Крісло Бруно має м'яку і досить широку посадку. В такому кріслі зручно зможе розміститися людина будь-якої комплекції. У сидінні використаний монолітний дерев'яний каркас і товстий шар якісного меблевого поролону. Форму спинки створює і підтримує пластиковий каркас, який має прогин в поперековій ділянці, який знімає навантаження з хребта і допомагає підтримувати правильну поставу. Для додаткової підтримки попереку та захисту сітки від просідання, використана пластикова ґратчаста пластина. Крісло має аналогію на полозах - Крісло АКЛАС Бруно mesh СН TILT Чорне.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Бруно mesh СН TILT Чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Бруно mesh СН TILT Чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари