Крісло геймерське АКЛАС Анхель NEW PL TILT Чорне

Модель:
141405

3 480 грн.

Опис та характеристики на Крісло геймерське АКЛАС Анхель NEW PL TILT Чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 61
Глибина, см: 69
Висота, см: 111-120
Ширина сидіння, см: 51
Глибина сидіння крісла, см: 52
Висота спинки крісла, см: 70
Висота сидіння крісла, см: 49-58
Розмір основи крісла, см: D-62
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 14
Гарантія: 12 місяців
Крісло геймерське АКЛАС Анхель NEW PL TILT Чорне - ще одне яскраве і цікаве крісло в лінійці спортивних крісел. Це приваблива зовні і дуже зручна модель, що підходить не тільки для любителів пограти, але і для тих хто багато годин проводить на робочому місці. Анхель вдало поєднує в собі стильний дизайн і комфортність. Крісло досить м'яке і ергономічне - саме те, що потрібно для тривалого часу на одному місці.

Дизайн. Дана модель як зовні, так і функціонально, відповідає геймерському сегменту. Перше - завдяки формі спинки з традиційним фігурним силуетом і отворами у верхній частині. А друге - за рахунок досить м'якої посадки і продуманої ергономічної конструкції, розробленої з урахуванням анатомічних особливостей будови тіла людини. Форма спинки з бічною підтримкою, ергономічним прогином в районі попереку і високим, злегка виступаючим, підголовником зніме зайве навантаження з хребта і дозволить зберегти правильну поставу і хороше самопочуття як за грою, так і під час роботи або відпочинку.

Оббивка. Сучасний дизайн крісла доповнений вдалим вибором оббивного матеріалу. Якісна екошкіра - це сучасний матеріал на натуральній бавовняній основі, за своїми властивостями практично не поступається натуральній шкірі. Контрастні вставки відмінно освіжають крісло. Таке крісло відмінно підійде для кімнати підлітка, адже воно і класно виглядає, і досить зручне і практичне.

Механізми. Механізм гойдання, встановлений в даній моделі, дасть можливість переривати роботу або гру приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла. Газліфт допоможе встановити оптимальну для зростання висоту сидіння. У верхньому положенні крісло має високу посадку, що підійде людям високого зросту.

Підлокітники. На широких дугоподібних пластикових підлокітниках встановлені м'які накладки - вашим рукам буде забезпечена надійна і комфортна опора. Пластик масивний і товстостінний, а значить досить міцний і розрахований на інтенсивні навантаження протягом всього робочого дня.

Хрестовина. Суцільнолита хрестовина виготовлена ​​з міцного товстостінного пластику з внутрішніми ребрами жорсткості, що дозволить їй витримувати навантаження більше 120 кг. Поверхня пластика має злегка шорстку текстуру, щоб ноги не зісковзували під час роботи, а на пластиці не залишалися подряпини від взуття. Прогумовані роликові опори забезпечують крісла необхідну мобільність і підійдуть для будь-якого типу покриття підлоги.

Особливості. З моменту появи в нашому магазині, крісло Анхель користується великим попитом у наших покупців завдяки відмінній якості, стильному дизайну і привабливою ціною.

Ви можете купити Крісло геймерське АКЛАС Анхель NEW PL TILT Чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське АКЛАС Анхель NEW PL TILT Чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Мира 05.08.2021

Заказала это стильное кресло и мне нравится его внешний вид, как оно на ощупь. Цена тоже радует, и качество достойное.

Ответ продавца

Мира, благодарим вас за отзыв на кресло Анхель. Обязательно обращайтесь к нам снова!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари