Крісло АКЛАС Кошеро CH ANF Чорний

Модель:
141342

4 920 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Кошеро CH ANF Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 64
Глибина, см: 54
Висота, см: 118-128
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 48
Висота спинки крісла, см: 80
Висота сидіння крісла, см: 42-52
Розмір основи крісла, см: D-60
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Дерево і пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Поліуретан
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Регульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 15
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Кошеро CH ANF Чорний (Чорний) - це оригінальне офісне крісло з популярної сьогодні сітчастої спинкою. Досить стримане зовні, доповнене надійними механізмами і якісними матеріалами, це крісло гордо носить своє ім'я. Зручність і оригінальність крісла кошер просто не можуть залишитися без уваги. Воно буде доречно виглядати в сучасному офісі в стилі Open-Space або в домашній обстановці в сучасному мінімалістичному інтер'єрі.

Дизайн. Відмінною рисою цієї моделі є дуже популярна сьогодні сітчаста оббивка і цікавий зовнішній вигляд. Чіткі лінії силуету, мінімум декору, легкість і легкість - нічого зайвого, свобода і комфорт. Оригінальна спинка в формі перевернутої трапеції має правильну ергономіку: невеликий поперековий вигин і легка бічна підтримка забезпечать надійну опору спині. Додаткова підтримка хребта в області попереку здійснюється за рахунок спеціального валика, який кріпиться зовні, за сітчастої оббивкою і регулюється по висоті.

Оббивка. Оббивка спинки крісла кошер - сітка, натягнута на міцний пластиковий каркас, з якої ви будете комфортно себе відчувати навіть в самий жаркий день завдяки її "дихаючими" властивостями. Цей матеріал відмінно справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості і привабливий зовнішній вигляд, завдяки своїй еластичності, підвищеної повітропроникності, міцності і зносостійкості. Для сидіння використана більш щільна стільниковий тканину, яка має ті ж властивості, що і сітка, але більш щільна і розрахована на великі навантаження.

Механізми. Вбудований механізм гойдання підвищеної комфортності аніфікс дає можливість влаштувати для себе улюбленого сеанс релаксу, не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити грандіозні плани підкорення бізнес-олімпу, а після - зайнятися поточними справами, зафіксувавши крісло в зручному положенні. Надійний газлифт дає можливість змінити висоту крісла з урахуванням вашого зростання.

Підлокітники. Пластикові Т-подібні підлокітники у даній моделі мають зручну форму і спеціальне м'яке гумове покриття для приємного контакту підлокітників з руками. Робоча площину, на яку спираються руки, досить велика і має злегка шорстку текстуровану поверхню для того, щоб руки не зсковзували під час роботи.

Хрестовина. Дана модель комплектується металевою хрестовиною з хромованим покриттям. Така хрестовина забезпечує кріслу міцність і стійкість, не дивлячись на його солідні габарити, і відмінно поєднується з підлокітниками і підкреслює класичну красу крісла. Прогумовані ролики забезпечать крісла необхідну мобільність на будь-якому підлогове покриття. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково.

Особливості. Дана модель має оптимальні габарити, досить високу спинку і регульований по висоті підголівник, а значить відмінно підійде для людей і високого, і середнього зросту. Посадка середньої жорсткості, сидіння має невелике заглиблення по центру та скошений передній край - саме те, що потрібно для тривалого часу на одному місці. В основі сидіння використовується гнутоклеёная фанера з поролоновим наповненням під обівкой.Кресло кошер - кошерне крісло за розумні гроші!

Ви можете купити Крісло АКЛАС Кошеро CH ANF Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Кошеро CH ANF Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Виктория 18.02.2022

Просто вау! Это кресло реально супер)) Удобное и красивое. А главное - моя спина не болит после рабочего дня))

Ответ продавца

Виктория, спасибо за ваш отзыв! Мы очень рады, что вы довольны покупкой кресла для офиса. Обязательно обращайтесь к нам еще.

Людмила Олексюк 02.08.2021

Замовила це крісло і доставили швидко. Підголівник та пвдлокітники відрегулювала ідеально, добре що крісло таке батагатофункціональне та зручне))

Ответ продавца

Людмила, дякуємо вам за відгук на крісло Кошеро Чорне. Ми раді, що ви задоволені покупкою, звертайтесь до нас ще!

Мирослава Олексіївна 30.07.2021

Це крісло реально дуже зручне! Багато часу працюю в офісі, спина відпочиває та шия не затікає) Для літа це відмінний варіант. Я задоволена!

Ответ продавца

Мирослава Олексіївна, дякуємо за ваш відгук на крісло Кошеро. Звертайтесь до нас ще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари