Крісло АКЛАС Атлант MP (XY-7147) Зелене

Модель:
141437

6 680 грн.

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Атлант MP (XY-7147) Зелене

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 71
Глибина, см: 70
Висота, см: 109-119
Ширина сидіння, см: 55
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 38-48
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Кожзамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців
Крісло АКЛАС Атлант MP (XY-7147) Зелене - елегантне крісло для кабінету керівника відділу підприємства. Модель крісла габаритна, підкреслить статус і гарний смак свого власника. Атлант - це класика, ідеально поєднується з сучасними технологіями. Стильне крісло Атлант безсумнівно прикрасить ваш робочий простір і стане надійним супутником на шляху досягнення високих цілей у всіх ваших справах і починаннях.

Дизайн. Просто, але в той же час вишукано - ось як можна охарактеризувати це крісло. Силует досить лаконічний, але завдяки вдалому поєднанню шкіри і дерева, воно виглядає багато. Сидіння і спинка прикрашені горизонтальними перетяжками прошивки, які не тільки прикрашають, але і формують зручне посадочне місце з масажним ефектом.

Оббивка. Шкірозамінник найвищої якості - безсумнівно кращий вибір для цієї моделі. Наповнення крісла з якісного поролону досить м'яке, створює відчуття комфорту, працювати в цьому кріслі можна годинами, не відчуваючи втоми.

Механізми. Крісло Атлант оснащено механізмом тілт, з яким ви зможете насолодитися часом, проведеним в ньому. Режим гойдання комфортності дозволить перенестися в світ мрій і приємного розслаблення. Газліфт легко дозволить налаштувати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом незалежно від вашого зростання.

Підлокітники. Дугоподібна форма і розмір підлокітників підібрані таким чином, щоб рукам було комфортно на них спиратися. М'які накладки на підлокітниках захищають руки від контакту з холодною і твердою поверхнею і дарують додатковий комфорт вашим рукам.

Хрестовина. Хрестовина виготовлена ​​з металу і контрастує з підлокітниками. Підстава хрестовини - це міцний металевий зварний каркас. З такою надійною опорою це габаритне крісло здобуде необхідну міцність і стійкість. Допустиме навантаження на такий тип хрестовини - 120 кг. Ролики в даному кріслі пластикові зі спеціальними накладками - спідничками. Вони захищають ваше взуття від подряпин і дрібного сміття, яке може з'явиться на роликах під час пересування.

Особливості. Крісло Атлант досить масивне, має широку посадку. Висока спинка має яскраво виражений інтегрований підголівник. Невеликий вигин монолітної підстави крісла в поперековій ділянці забезпечує комфортну підтримку хребта і частково знімає навантаження.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Атлант MP (XY-7147) Зелене в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Атлант MP (XY-7147) Зелене з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Валентина Карпенко 16.06.2021

Хорошее кресло с очень интересным и необычным цветом

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари