Крісло конференційне АКЛАС Валенсія CH CF Чорний

Модель:
141280

7 800 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло конференційне АКЛАС Валенсія CH CF Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 66
Глибина, см: 72
Висота, см: 100
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 58
Висота сидіння крісла, см: 52
Розмір основи крісла, см: 53х56
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Основа: Конференц-основа
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Ні
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 12
Гарантія: 12 місяців

Крісло конференційне АКЛАС Валенсія CH CF Чорний (PU-чорний) - це конференц-крісло з лінійки добре відомих офісних крісел Валенсія. Воно стане прекрасним доповненням вашого робочого місця, дозволить вам завжди бути в тонусі і гарному настрої, адже це крісло не тільки відповідає основним принципам ергономіки, але і завдяки своєму продуманому на вищому рівні дизайну органічно впишеться в існуючий інтер'єр. Від звичного крісла на хрестовині від відрізняється тільки підставою, а розмір і комфортність залишається на тому ж високому рівні. На думку більшості клієнтів - це одне з найбільш вдалих крісел Валенсія, яке поєднує в собі сучасний класичний дизайн і бездоганну ергономіку з високотехнологічними матеріалами і компонентами.

Дизайн. Дана модель відрізняється високою спинкою і наявністю потрійний подушки на сидінні і спинці, що робить її привабливою і зручною для людей високого та вище середнього зросту, а також для любителів дуже м'яких і комфортних крісел. Поєднання хромованих елементів і матовою оббивки, підкреслить сучасний дизайн.

Оббивка. Як і личить солідному офісного крісла, Валенсія СF одягнена в гідний наряд з якісної екокожі. Екокожа практично не поступається за своїми якостями натуральної шкіри, а її ціна - це приємний бонус для покупця.

Підлокітники. Елегантний вигин металевих підлокітників даної моделі порадує вас своєю ергономічною формою і міцністю, а м'які накладки не тільки прекрасно доповнюють зовнішню красу крісла, але і подарують вашим рукам відчуття легкості і максимального комфорту.

Підстава. П-подібний каркас вигнутий з цільної металевої труби діаметром 20 мм, його конструкція досить міцна і стійка. Хромовані елементи не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх факторів. Форма підстави дозволяє кріслу трохи пружинити, створюючи ефект легкого похитування. Для захисту підлогового покриття в кріслі використані пластикові заглушки. Пластикові заглушки в підставі рами захищають підлогу від подряпин і пошкоджень.

Особливості. Крісло Валенсія CF - одне з дуже м'яких і комфортних крісел, яке має поперековий валик, інтегрований підголівник і м'яку додаткову накладку (потрійна подушка) на сидінні і спинці з силіконовим наповненням плюс комфортне хитання, щоб розслабиться і відновити сили протягом робочого дня. Дана модель може бути ідеальним доповненням до основного крісло не хрестовині для оформлення інтер'єру в єдиному стилі.

Ви можете купити Крісло конференційне АКЛАС Валенсія CH CF Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло конференційне АКЛАС Валенсія CH CF Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари