Крісло АКЛАС Орсо CH TILT Чорний

Модель:
141188

2 680 грн.

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Орсо CH TILT Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 54
Глибина, см: 56
Висота, см: 93-103
Ширина сидіння, см: 45
Глибина сидіння крісла, см: 46
Висота спинки крісла, см: 50
Висота сидіння крісла, см: 43-53
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 60/26/60
Вага, кг : 10
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Орсо CH TILT Чорний (Чорний) - зовнішня легкість і прогресивний силует крісла Орсо вже при першому погляді підкреслюють його сучасний дизайн в стилі Хай-Тек. Це офісне крісло, в якому всі компоненти підібрані з розумом і фантазією, з думкою про бажання та потреби користувача. Така модель буде доречна і в сучасному офісі, і в затишній домашній обстановці. Дана модель підійде для вимогливих технічних фахівців і офісного персоналу, адже воно дуже зручне, відмінно розбавляє суворий офісний інтер'єр і має демократичну ціну, що порадує в першу чергу керівництво компанії.

Дизайн. Класичний чорний колір і незвичайна ергономічна форма конструкції вдало поєднуються в даній моделі. Цілісна гнута металева труба використана в якості каркаса спинки. На неї одягнений чохол з сітки. Така комбінація дуже міцна і в той же час легка. Поєднання чорного кольору оббивки і хромованих деталей робить цю модель універсальної, вона відмінно послужить для доповнення офісного інтер'єру.

Оббивка. В якості оббивки в кріслі використана нейлонова стільниковий тканину двох видів: для спинки - одношарова сітка, а для сидіння - сітчаста тканина з підкладкою для більшої міцності. Цей матеріал повітропроникний і еластичний, прекрасно відводить вологу в жарку погоду і відмінно тримає форму. Такі якості просто незамінні для матеріалу офісного крісла, яке повинне витримувати великі навантаження в повсякденній експлуатації.

Механізми. У даній моделі встановлений сучасним механізм гойдання Tilt. Цей популярний механізм забезпечує можливість переривати роботу або гру приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла. Механізм досить просто відрегулювати під конкретну вагу користувача за допомогою декоративного гвинта під сидінням. Газліфт допоможе встановити оптимальну для Вашого росту висоту сидіння.

Підлокітники. Чорні пластикові накладки на металевому каркасі - це ще одна з деталей крісла Орсо. Поверхня пластика текстурированная для кращого контакту з руками. Форма і розмір підібрані так, щоб зручно було розміститися людині середнього зросту. Висота підлокітників дозволяє наблизити крісло максимально близько до столу.

Хрестовина. Хрестовина крісла Орсо виготовлена ​​з металу. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до виникнення подряпин. Пластикові ролики забезпечать крісла необхідну мобільність і підійдуть для м'яких підлогових покриттів, на приклад для ковроліну. Для паркету або ламінату рекомендуємо замінити їх на прогумовані. Для даної моделі також підійдуть ролики зі спеціальними хромованими накладками під стиль крісла, які, за бажанням, можна замовити додатково.

Особливості. Модель має компактні габарити, що дуже економить простір. Але при цьому сидіння досить містке і зручне. Спинка середньої висоти, з продуманою ергономікою. Додаткову підтримку спини забезпечує спеціальна м'яка накладка з кишенею в поперековій ділянці, за допомогою якої можна збільшити поперекову підтримку, додавши в кишеню трохи поролону. Посадка досить зручна, сидіння велике і м'яке. В основі сидіння використовується гнуто клеєна фанера з поролоновим наповненням під оббивкою. Поглиблення по центру сидіння і скошений передній край вбережуть судини ніг від пережимания. Крісло Орсо - ваш вибір, якщо вам потрібно стильне, практичне і зручне крісло, в якому ви зможете плідно працювати не відчуваючи втоми багато годин поспіль. У парі з цією моделлю можна придбати в якості додаткового крісла конференц-варіант Орсо на полозах, для організації офісного простору в єдиному закінченому стилі.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Орсо CH TILT Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Орсо CH TILT Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Алена 18.02.2022

Ничего такое оказалось) Мне нравится на нем работать, с моим невысоким ростом в самы раз))

Ответ продавца

Алена, спасибо за ваш отзыв! Нам очень приятно знать, что вы полностью довольны покупкой. Обращайтесь)

Olena 15.02.2022

Вже вдруге замовляю крісла в вашому інтернет-магазині. Привезли усе ціле, зібрала легко. Якість крісла супер))

Ответ продавца

Олена, дякуємо вам за відгук) Ми раді, що ви задоволені якістю та покупкою крісла. Звертайтесь до нас ще.

Вика 09.12.2021

Отличные кресла для зала конференций, не пришлось заморачиваться.

Ответ продавца

Виктория, спасибо вам за отзыв. Мы рады, что вы довольны качеством кресла. Обязательно обращайтесь к нам еще.

Валентина Короленко 23.06.2021

Зручне крісло, всім задоволена. Дякую інтернет магазину Лофт Меблі за якісне обслуговування та допомогу зі збіркою)

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари