Крісло АКЛАС Фіджі 6109B Чорний

Модель:
141425

1 790 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Фіджі 6109B Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 60
Висота, см: 89-99
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 50
Висота сидіння крісла, см: 45-53
Розмір основи крісла, см: D-58
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево і пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 60/26/60
Вага, кг : 15
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Фіджі 6109B Чорний (Чорний) - стильне офісне крісло для персоналу, яке помітно виділяється в модельному ряду крісел з сіткою своїм зовнішнім виглядом і ергономікою. Ця модель - ідеальний вибір для тих наших клієнтів, які обирають ультрамодний дизайн, інноваційні "дихаючі" матеріали і безпечну для хребта конструкцію. Завдяки стильному зовнішньому вигляду дане крісло стане яскравою родзинкою сучасного офісного інтер'єру. Також доречно воно буде і в затишній домашній обстановці. Сидіти в кріслі одне задоволення завдяки досить широкій і м'якій посадці і зручній ергономічній спинці. Сітчаста оббивка спинки - головний козир цієї моделі. З такою оббивкою ви комфортно будете почувати себе навіть в жарку погоду, адже вона відмінно вентилюється.

Дизайн. Стиль Фіджі NEW - це функціональний мінімалізм. Небанальний зовнішній вигляд і продумані деталі - це все, що потрібно для вашого комфорту. Решітчастий пластиковий каркас спинки не тільки грає декоративну функцію. Він також забезпечує правильну підтримку хребта і бічну підтримку спини. Хромовані деталі відмінно доповнюють урбаністичний стиль моделі і забезпечують кріслу міцність і надійність.

Оббивка. Одна з головних особливостей моделі - комбінована оббивка з двошаровою  нейлоновою тканиною на сидінні і нейлоновою сіткою в спинці - в такому кріслі ви будете комфортно себе почувати. Адже ця тканина відмінно відводить вологу від тіла. Еластична, «дихаюча», міцна на знос сітка крісло ідеально підходить для довгострокового інтенсивного використання в офісі. Пластиковий каркас спинки захищає дану сітчасту оббивку від розтягування.

Механізми. У кріслі Фіджі NEW встановлений механізм гойдання Tilt, один з найпопулярніших і широко поширених механізмів, що дозволяють гойдатися, серед моделей для середнього бюджету. В цьому кріслі ви можете з легкістю організувати собі комфортний відпочинок, не залишаючи робоче місце. Жорсткість гойдання можна налаштувати під вагу користувача за допомогою декоративної ручки під сидінням. За допомогою газліфта крісло регулюється по висоті посадки.

Підлокітники. Пластикові підлокітники в даному кріслі мають особливу вигнуту форму, яка відмінно доповнює стиль крісла і зможе забезпечити рукам надійну опору.

Підлокітники досить масивні, з плоскою верхньою частиною. Поверхня пластика текстурована, приємна на дотик, щоб руки не зсковзували з неї під час роботи. Висота підлокітників в нижньому положенні сидіння крісло дозволяє наблизити крісло впритул до столу для збільшення вільного простору приміщення.

Хрестовина. Блискуча хромована хрестовина виготовлена ​​з металу. Вона не тільки красива зовні, але і дуже міцна, що дозволяє їй витримувати навантаження до 100 кг. Хромоване покриття дуже міцне, не дряпається і стійке до пошкоджень. Це дозволить зберегти привабливий зовнішній вигляд крісла надовго. За бажанням замість звичайних пластикових роликів в даній моделі можна встановити ролики з хромованими накладками під стиль хрестовини.

Особливості. Крісло Фіджі має помірно м'яку і досить широку посадку. В такому кріслі зручно зможе розміститися людина будь-якої комплекції. Форму спинки формує і підтримує пластиковий каркас, за рахунок чого сітка не розтягується. Завдяки перфорованому пластиковому каркасу спинки, вона так само прекрасно пропускає повітря, як сітчастий матеріал, і при цьому має більш високі експлуатаційні характеристики. Ще одним істотним гідністю такого технічного рішення є більш ефективна підтримку правильної постави, адже всі ми знаємо, як важливо знайти собі зручне крісло, сидячи в якому ви б не втомлювалися.

Крісло має поглиблення в центрі і скошений передній край - це дозволить вам зручно влаштуватися в кріслі і вбереже ваші ноги від затікання.

Фіджі - відмінне крісло для організації робочого місця для персоналу або домашнього кабінету.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Фіджі 6109B Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Фіджі 6109B Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Victory Sokolova 03.08.2021

Заказала еще весной для своего рабочего места, и не пожалела, скорее наоборот. Оно и удобное и дышащее и жесткое для спины, то что нужно!!

Ответ продавца

Виктория, благодарим вас за отзыв на кресло Фиджи. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Екатерина Склярова 23.06.2021

Обычное и простое кресло. Мы покупали для персонала. Всем рекомендуем.

Rodion Paliy 11.06.2021

Кресло с сеткой это лучшее кресло. Выбрал эту модель из-за того, что еще и спинка жесткая.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари