Крісло конференційне АКЛАС Фіджі BL CF Чорний

Модель:
141173

2 060 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло конференційне АКЛАС Фіджі BL CF Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 54
Висота, см: 99
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 48
Висота спинки крісла, см: 53
Висота сидіння крісла, см: 46
Розмір основи крісла, см: 50х52
Матеріал каркаса: Дерево і пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Основа: Конференц-основа
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Ні
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 14
Гарантія: 12 місяців

Крісло конференційне АКЛАС Фіджі BL CF Чорний (Чорний) - стильне офісне крісло для персоналу, яке помітно виділяється в модельному ряду крісел з сіткою своїм зовнішнім виглядом і ергономікою. Ця модель має досить широку і м'яку посадку і зручну ергономічну спинку. Сітчаста оббивка спинки - головний козир цієї моделі. З такою оббивкою ви комфортно будете почувати себе навіть в жарку погоду, адже вона відмінно вентилюється.

Дизайн. Стиль Фіджі - це функціональний мінімалізм., Небанальний зовнішній вигляд і продумані деталі. Решітчастий пластиковий каркас спинки не тільки грає декоративну функцію, він також забезпечує правильну підтримку хребта і бічну підтримку спини. Металеві деталі, пофарбовані в чорний колір, відмінно доповнюють строгий урбаністичний стиль моделі і забезпечують крісла міцність і надійність.

Оббивка. Одна з головних особливостей моделі - комбінована оббивка з двошаровою стільникового нейлонової тканини на сидінні і нейлонової сітки в спинці. В такому кріслі ви будете комфортно себе почувати, адже ця тканина відмінно відводить вологу від тіла. Еластична, «дихаюча», міцна на знос сітка, котру пластиковий каркас захищає від розтягування.

Підлокітники. Пластикові підлокітники в даному кріслі мають особливу вигнуту форму, яка відмінно доповнює стиль крісла і забезпечує рукам надійну опору. Підлокітники досить масивні, з плоскою верхньою частиною. Поверхня пластика текстурированная, приємна на дотик, щоб руки не зсковзували. Висота підлокітників в нижньому положенні сидіння дозволяє наблизити крісло впритул до столу для збільшення вільного простору.

Підстава. Підстава у формі двох полозів в даній моделі виготовлено з гнутих металевої труби. Така підстава досить міцне, стійке і розраховане на навантаження до 100 кг. Поверхня металу не боїться великих навантажень, подряпин і відколів завдяки стійкому матовому покриттю чорного кольору. Трапециевидная форма підстави надає кріслу стійкості. Для захисту підлогового покриття в кріслі використані пластикові заглушки.

Особливості. Крісло Фіджі має помірно м'яку і досить широку посадку. В такому кріслі зручно зможе розміститися людина будь-якої комплекції. Форму спинки становить і підтримує пластиковий каркас, за рахунок чого сітка не розтягується. Завдяки перфорованому пластиковому каркасу спинки, вона так само прекрасно пропускає повітря, як сітчастий матеріал, і при цьому має більш високі експлуатаційні характеристики. Крісло має поглиблення в центрі і скошений передній край - це дозволить вам зручно влаштуватися в кріслі і вбереже ваші ноги від затікання. Фіджі - відмінне конференционное крісло для організації робочого місця для персоналу, облаштування приймальних і переговорних.

Ви можете купити Крісло конференційне АКЛАС Фіджі BL CF Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло конференційне АКЛАС Фіджі BL CF Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Станислава Якор 02.08.2021

Дуже зручне конференційне крісло, замовила такі в офіс. Замовлю ще такі додому. Дякую за швидку доставку і ваш професіоналізм в роботі, ще не раз звернусь до вас!

Ответ продавца

Станіслава, дякуємо вам за відгук на крісло Фіджи. Ми раді, що ві задоволені не тільки покупкою, а і обслуговуванням і швидкою доставкою. Звертайтесь до нас ще!

Ярослава Карпенчук 30.07.2021

Дуже зручне, дихаюче крісло. Дуже важливо, що ноги не затікають. Рекомендую.

Ответ продавца

Ярослава, благодарим вас за отзыв на кресло Фиджи. На сайте Лофт Мебель вы также можете заказать столы, стеллажи, полочки и надставку под монитор в стиле Лофт. Обращайтесь к нам еще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари