Крісло конференційне АКЛАС Кап CH CF Чорний

Модель:
141113

4 420 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло конференційне АКЛАС Кап CH CF Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 100 кг
Ширина, см: 56
Глибина, см: 58
Висота, см: 92
Ширина сидіння, см: 46
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 47
Висота сидіння крісла, см: 46
Розмір основи крісла, см: 46х49
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Основа: Конференц-основа
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Ні
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 10
Гарантія: 12 місяців

Крісло конференційне АКЛАС Кап CH CF Чорний (PU A) - конференц-варіант одного з дуже популярних офісних крісел Кап, яке користується постійним попитом у любителів мінімалізму і стилю Hi-Tech завдяки своєму легко впізнаваному стильному дизайну, надзвичайній комфортності і практичності. Цю модель можна використовувати як посадочне місце для персоналу, для оснащення переговорних, приймалень і кабінетів керівника. Кап поєднує в собі урбаністичний зовнішній вигляд, правильну ергономіку і матеріали високої якості. Глянцевий шкіряна оббивка і блискучий метал - безпрограшна комбінація, доречне в просторі сучасного офісу.

Дизайн. Ненав'язливі горизонтальні лінії на сидіння і спинки крісла - це, мабуть, і все оформлення даної моделі, але цей мінімалізм робить її непомітною. Декоративні смужки виконані не ниткою, а фабричним пресуванням. На відміну від звичайної прошивки, при такому способі обробки матеріал не проколюється, а пресується, і це робить його більш довговічним і зносостійким в процесі експлуатації. Класичний колір оббивки красиво поєднується з металевим каркасом і хрестовиною крісла.

Оббивка. Оббивка у цього крісла - це екошкіра, сучасний матеріал високої якості на бавовняної основі. Вона досить міцна, повітропроникна, еластична і приємна на дотик. За своїми якостями екошкіра практично не поступається натуральній шкірі і має при цьому привабливу ціну. Цей матеріал невибагливий в догляді і відмінно справляється з інтенсивним навантаженням в умовах шаленого ритму сучасного офісного життя.

Підлокітники. У даній моделі оригінальні підлокітники з плоскої металевої труби. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб в нижньому положенні сидіння крісло можна було засунути під робочий стіл і звільнити простір. Знімні шкіряні чохли вбережуть ваші руки від контакту з холодним металом.

Підстава. П-образну підставу даної моделі виготовлено з гнутої металевої труби. Воно міцне, стійке і розраховане на навантаження до 100 кг. Блискуча полірована поверхня металу не боїться подряпин і відколів завдяки стійкому хромованому покриттю. Форма підстави дозволяє кріслу трохи пружинити, створюючи ефект легкого похитування. Для захисту підлогового покриття в кріслі використані пластикові заглушки.

Особливості. Ергономіка конструкції - ще один плюс даної моделі. Каркас крісла з металевої труби має невеликий прогин в поперековій ділянці, що забезпечує правильну підтримку хребта. Крісло в міру жорстке, а значить, буде берегти вашу спину від втоми і збереже правильну поставу. Металева поперечна планка на спинці крісла - це не тільки елемент декору. Вона збільшує жорсткість конструкції, а також її можна використовувати як зручну ручку для переміщення кресла. Кресло Кап CF - це відмінний варіант офісного крісла для тих, хто любить практичний сучасний мінімалізм в інтер'єрі і відмінну якість. Дану модель можна купувати в тандемі з модифікацією з високою спинкою на хрестовині, що дасть вам можливість оформити інтер'єр офісу в єдиному стилі.

Ви можете купити Крісло конференційне АКЛАС Кап CH CF Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло конференційне АКЛАС Кап CH CF Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Юлия 05.08.2021

У нас весь офис в стиле Хай-тек. Заказали эти кресла, очень стильно смотрятся, а главное - удобные для работы)

Ответ продавца

Юлия, благодарим вас за отзыв на кресло Кап. Обязательно обращайтесь к нам снова!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари