Крісло АКЛАС Сіті CH ANF Чорне

Модель:
141034

4 460 грн.

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Сіті CH ANF Чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 65
Глибина, см: 65
Висота, см: 119-129
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 48-58
Розмір основи крісла, см: 70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Поліуретан
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : На коліщатках
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 13
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Сіті CH ANF Чорний (Чорний) - елегантне офісне крісло, що поєднує в собі легкий дизайн і сучасні технології. Завдяки своїй ергономічності і практичності, це крісло стане надійним помічником для тих, хто багато часу проводить на своєму робочому місці. Одна з особливостей Сіті - особливе поєднання оббивок спинки з нейлонової сітки і стільникового тканини. Крісло виглядає стильно. Оригінальний каркас спинки ергономічної зігнутої форми, в основі якого міцна пластикова рама, обтягнутий міцної нейлонової сіткою, що допомагає створити приємний підтримуючий ефект спини з боків і в області попереку.

Дизайн. Дизайн крісла - урбаністичний, що відповідає сучасним віянням моди. Елегантна сітчаста спинка - це основний елемент декору даної моделі.

Оббивка. В якості оббивки сидіння використана нейлонова стільниковий тканину завтовшки 4 мм. Спинка - з міцної нейлонової сітки, яка надає кріслу легкість і легкість. Обидва ці матеріали "дихаючі" і еластичні, прекрасно відводять вологу в жарку погоду і відмінно тримають форму, а це просто незамінні якості для матеріалу офісного крісла, яке повинне витримувати великі навантаження в повсякденній експлуатації. За своєю структурою вони схожі, тільки тканину має додаткову підкладку, що збільшує її міцність і зносостійкість.

Механізми. Дане крісло оснащене механізмом гойдання Anifix, з фіксацією в будь-якому зручному положенні, який допоможе вам розбавити робочий день хвилинами приємного відпочинку, не відволікаючись від важливих справ. За допомогою газліфта є можливість налаштовувати висоту крісла під конкретні потреби. Завдяки декоративної ручці під сидінням, такий механізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати виключно безпечно і правильно.

Підлокітники. У даній моделі стильні Т-подібні підлокітники з чорного пластику. Пластик має спеціальне гумове покриття, дуже приємне при фізичному контакті з руками.

Хрестовина. Хрестовина крісла Сіті виготовлена ​​з блискучого металу. Вона цільнолита, що збільшує її міцність і дає можливість витримувати навантаження до 150 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечують крісла необхідну мобільність. У даній моделі вони прогумовані і підійдуть для всіх типів підлогових покриттів. Для даної моделі також можна придбати ролики з хромованими накладками, які більш гармонійно виглядатимуть з блискучою металевою хрестовиною.

Особливості. Висока ергономічна спинка має прогин в поперековій області і спеціальний пластиковий валик, які забезпечують вашій спині комфортну підтримку, а вам - гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. Бічна підтримка, сформована каркасом, збереже правильну поставу. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке, разом з поролоновим наповненням, формує зручну посадку. Для збільшення міцності крісла, спинка оснащена декоративною опорою з товстостінного армованого пластику, до якої кріпиться підголівник. Підголівник зручний, дугоподібної форми. Він зніме зайве навантаження з шиї і дасть можливість максимально відпочити всьому тілу. Стильне і легке, практичне і комфортне - це все про крісло Сіті! Переконатися в цьому ви зможете, примірявши його на себе!

Ви можете купити Крісло АКЛАС Сіті CH ANF Чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Сіті CH ANF Чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Валя Валя 23.10.2021

Очень удобное кресло. Красиво выглядит. Доставка была быстрая.

Ответ продавца

Здравствуйте, благодарим вас за отзыв. Обязательно обращайтесь к нам еще.

Алена Витальевна 29.07.2021

Мягкое кресло, удобные широкие подлокотники)) Взяла домой в кабинет, на таком кресле очень комфортно находиться весь день. Качество за такие деньги очень радует!

Ответ продавца

Алена Витальевна, благодарим вас за отзыв на кресло Сити. Мы рады, что вы довольны покупкой. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Артём Кулибаба 22.07.2021

Очень простое в сборке и удобное в эксплуатации

Ответ продавца

Артем, здравствуйте! Благодарим вас за отзыв. Обязательно обращайтесь к нам ещё!

Дудкін Олександр 13.07.2021

Загальне враження про крісло позитивне. Мінус одна зірка, за незручність при збірці.

Ответ продавца

Олександр, дякуємо за відгук! До кожного товару додається інструкція зі збірки, якщо є якісь питання, ми завжди вас проконсультуємо. Будемо раді вам знову!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари