Крісло АКЛАС Прима PL HR ANF Синій

Модель:
141023

4 980 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Прима PL HR ANF Синій

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 60
Глибина, см: 63
Висота, см: 120-129
Ширина сидіння, см: 60
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота спинки крісла, см: 77
Висота сидіння крісла, см: 47-56
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Дерево і пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Синій
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Поліуретан
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Регульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 110/66/60
Вага, кг : 12
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Прима PL HR ANF Синій (Чорний / Синій) - це креативне офісне крісло в урбаністичному стилі. Пальму першості в своєму сегменті воно отримало за нетривіальну зовнішність і висока якість, і тому гордо носить своє гучне ім'я. Ця незвичайна модель поєднує в собі цікавий дизайн в стилі Хай-Тек, легкість за рахунок сітчастої оббивки, високоякісні матеріали і надійні механізми. Наші покупці безсумнівно оцінять зручність і оригінальність Прими - таке крісло просто не може залишитися без уваги. Воно буде доречно виглядати в сучасному офісі в стилі Open-Space або в минималистичной домашній обстановці.

Дизайн. Відмінною рисою цієї моделі є дуже популярна сьогодні сітчаста оббивка і помітна зовнішність. Крісло виглядає так, немов зійшло з екрану фантастичного фільму про високотехнологічному майбутньому. Чіткі лінії силуету, мінімум декору і легкість - нічого зайвого, тільки максимум свободи і комфорту. Оригінальна спинка трапецієподібної форми має правильну ергономіку: невеликий поперековий вигин і легка бічна підтримка забезпечать комфортну опору спині. Додаткова підтримка хребта в області попереку здійснюється за рахунок м'якого валика, який кріпиться зовні, за сітчастої оббивкою.

Оббивка. Оббивка крісла Прима - нейлонова сітка, натягнута на міцний пластиковий каркас, з якої ви будете комфортно себе відчувати навіть в самий жаркий день завдяки її "дихаючими" властивостями. Цей матеріал відмінно справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості і привабливий зовнішній вигляд, завдяки своїй еластичності, підвищеної повітропроникності, міцності і зносостійкості. Для сидіння використана більш щільна стільниковий тканину, яка має ті ж властивості, що і сітка, але розрахована на великі навантаження.

Механізми. Вбудований механізм гойдання підвищеної комфортності Аніфікс дає можливість влаштувати сеанс релаксу, не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити грандіозні плани підкорення бізнес-олімпу, а після - зайнятися поточними справами, зафіксувавши крісло в зручному положенні. Надійний газлифт дає можливість змінити висоту крісла з урахуванням вашого зростання.

Підлокітники. Пластикові підлокітники у даній моделі - ексклюзивні. Вони складаються з 2 частин різного кольору. Рухома частина Т-подібної форми з чорного пластику має оригінальний дизайн кріплення і може змінювати кут нахилу. Робоча площину, на яку спираються руки, досить велика і має злегка шорстку текстуровану поверхню для того, щоб руки не зсковзували під час роботи.

Хрестовина. Хрестовина крісла виготовлена ​​з сріблястого пластика. На закінченнях променів хрестовини встановлені чорні текстурні накладки, і це поєднання кольорів перегукується з квітами підлокітників. Такі накладки-протектори служать захистом від пошкоджень і подряпин, а також запобігають зісковзування ніг для більшої зручності сидячого. Пластикові ролики забезпечують крісла необхідну мобільність і підійдуть для м'яких підлогових покриттів, на приклад для ковроліну. Для паркету, плитки або ламінату рекомендуємо замінити їх на прогумовані, які можна замовити додатково.

Особливості. Дана модель має оптимальні габарити, досить високу спинку і регульований по висоті підголівник, а значить відмінно підійде для людей і високого, і середнього зросту. Посадка середньої жорсткості, сидіння має невелике заглиблення по центру та скошений передній край - саме те, що потрібно для тривалого часу на одному місці. В основі сидіння використовується гнутоклеёная фанера з поролоновим наповненням під оббивкою. Крісло Прима - дуже стильне, якісне і зручне, ще й за розумні гроші!

Ви можете купити Крісло АКЛАС Прима PL HR ANF Синій в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Прима PL HR ANF Синій з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Амира Джонсон 02.08.2021

Заказала кресло для работы дома, в моем любимом цвете)) Всем довольна, особенно его простотой и легкостью, а цена очень радует!

Ответ продавца

Амира, благодарим вас за отзыв на кресло Прима. Нам приятно, что вы всем довольны. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари