Крісло геймерське АКЛАС Антарес PL TILT Салатове

Модель:
140913

5 680 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло геймерське АКЛАС Антарес PL TILT Салатове

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 62
Глибина, см: 70
Висота, см: 115-125
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 44-54
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Салатовий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Кожзамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 75/33/65
Вага, кг : 18
Гарантія: 12 місяців

Крісло геймерське АКЛАС Антарес PL TILT Чорний (Чорний / Салатовий) - це стильне геймерське крісло, поєднує в собі модний дизайн, високоякісні матеріали і правильні механізми. Крісло Антарес підійде для любителів пограти у відеоігри і довго працюють за комп'ютером. Кожен оцінить зручність і простоту цієї моделі крісла.

Дизайн. Контрастні кольорові вставки надають кріслу стильні і веселі нотки, які вбережуть вас від нудної повсякденної рутини. Крісло також відмінно впишеться в сучасну домашню обстановку.

Оббивка. Оббивка крісла Антарес комбінована - екошкіра нейтральних тонів відмінно доповнюється яскравими кольоровими тканинними вставками. Екокожа - це сучасний високотехнологічний матеріал на бавовняній основі. Вона досить міцна і еластична, приємна на дотик. За своїми якостями екошкіра нічим не поступається натуральній шкірі і має при цьому досить демократичну ціну. Вставки з тканини в місцях контакту з тілом забезпечують більш приємні тактильні відчуття.

Механізми. У даній моделі встановлений сучасний механізм гойдання Tilt. Цей популярний механізм забезпечує можливість переривати роботу або гру приємними сеансами розслаблення, не встаючи з улюбленого крісла. Газліфт допоможе встановити оптимальну для вашого зростання висоту сидіння.

Підлокітники. У даній моделі встановлені масивні пластикові підлокітники округлої форми. М'які накладки подарують вашим рукам комфортну і надійну опору. Гарний сріблястий колір підкреслює футуристичний дизайн крісла.

Хрестовина. Пластикова хрестовина такого ж сріблястого кольору виготовлена ​​з міцного товстостінного пластику. Це дозволяє їй витримувати навантаження більше 120 кг. Структурні чорні пластикові накладки-протектори на хрестовині допомагають зручно розташувати ноги, щоб вони не ковзали. Пластикові ролики забезпечують кріслу необхідну мобільність і підійдуть для м'яких підлогових покриттів, наприклад, для ковроліну. Для паркету або ламінату рекомендуємо замінити їх на прогумовані.

Особливості. Крісло Антарес помірно м'яке, сидіти в ньому комфортно, що добре для тривалого перебування на одному місці. Спинка крісла досить висока, оснащена інтегрованим підголовником. Крім того, крісло має приємну бічну підтримку спини і стегон, що робить посадку в кріслі ще більш комфортною. Спеціальне поглиблення в сидінні крісла і скошений передній край уберігають ноги від затікання і втоми.

Ви можете купити Крісло геймерське АКЛАС Антарес PL TILT Салатове в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське АКЛАС Антарес PL TILT Салатове з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Виктория Бунгор 02.08.2021

Стильное и удобное кресло, просто мечта геймера и моя сбылась!))) За свою цену самое лучшее кресло, я в восторге!

Ответ продавца

Виктория, благодарим вас за отзыв на кресло Антарес Салатовое. Мы рады, что вы довольны покупкой. Также вы можете заказать надставку для монитора NS-6, что позволит вам улучшить осанку, а также ваша спина и шея скажут вам "спасибо"! Обязательно обращайтесь к нам еще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари