Крісло Севілья Вуд Richman

Модель:
140708

11 916 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Севілья Вуд Richman

Виробник: Ричман
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 61
Глибина, см: 60
Висота, см: 117 (124)
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 77
Висота сидіння крісла, см: 50 (57)
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкіра
Матеріал підлокітників крісел: Дерев'яні з м'якими накладками
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Наявність підлокітників : Так
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95 x 65 x 70
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців

Крісло Richman Севілья – це елітне поєднання стилю та комфорту, ідеальне для облаштування робочого простору керівників та управлінців. Ця модель втілює у собі вишуканість дизайну та високу якість матеріалів, тим самим стаючи справжньою окрасою вашого кабінету.

Крісло обладнане ергономічною спинкою, яка максимально зменшує відчуття втоми від тривалого сидіння. Невеликий вбудований підголівник доповнює комфорт, дозволяючи вам відпочити під час перерви. Оббивка крісла Richman Севілья може бути виконана з різних матеріалів, включаючи якісну екошкіру, натуральну шкіру або тканину. Такий вибір дозволяє знайти найбільш практичний та комфортний варіант, який гармонійно впишеться в інтер’єр вашого кабінету.

Ще одна елегантна деталь – поліровані дерев’яні підлокітники та накладки на металеву хрестовину, виготовлені з ясеня. Вони доступні у трьох кольорах: бук, горіх, і венге, що надає кріслу додаткову вишуканість.

Ви можете купити Крісло Севілья Вуд Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Севілья Вуд Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари