Розкладний диван-футон MEXICO WoodMan

Модель:
144464

26 600 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Розкладний диван-футон MEXICO WoodMan

Виробник: WoodMan
Ширина, см: 105-145
Довжина, см: 210
Висота, см: 83
Матеріал каркаса: Дерево бук
Матеріал оббивки: Тканина
Вага, кг : 76
Розкладний диван-футон MEXICO виконаний у стилі лофт, підійде для багатьох варіантів дизайну, доповнить світлом і вишуканістю будь-яке приміщення.

Каркас дивана виготовлений з масиву дерева бук, який покритий лляною олією з воском. Представлено кілька варіантів каркаса, такі як горіх, білий, шоколад і натуральний бук. Так само доступно 10 варіантів забарвлення для м'якого сидіння і подушок: кремовий, бежевий, попелястий, графітовий, синій, зелений, жовтий, червоний, помаранчевий і коричневий. Матрац і подушки виготовлені з тканини поліестер, з наповнювачем із синтепуха. Завдяки цій структурі наповнювач синтепух відомий мінімальною вагою, водостійкістю і теплоізоляційними властивостями, оскільки повітря, що знаходиться між волокнами, є чудовим теплоізолятором. Виріб обладнано ефективним розкладним механізмом, що дає змогу зручно трансформувати диван у повноцінне спальне місце розміром 140х200 см.

Розкладний диван-футон MEXICO чудово слугуватиме як основний диван, так і для додаткового місця відпочинку на лаунж-зоні та на літній терасі.

Ви можете купити Розкладний диван-футон MEXICO WoodMan в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Розкладний диван-футон MEXICO WoodMan з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари