Журнальний столик Джаспер Loft Design

Модель:
144768

2 090 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний столик Джаспер Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ЛДСП
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Форма: Квадратна
Ширина, см: 45
Висота, см: 57
Глибина, см: 45

Журнальний столик Джаспер від компанії Loft Design - це сучасний акцент у будь-якому інтер'єрі. Він підійде для інтер'єру, виконаного в стилі модерн або лофт, які так популярні протягом довгого часу.

Столик складається з розбірного металевого каркаса, стільниці та нижньої полиці. Основа виготовлена з металевих труб 20х20 мм. Метал пофарбований у чорний колір, методом порошкового напилення. Завдяки такому покриттю поверхня металу має більш естетичний вигляд і тривалий термін служби. В основі встановлені регульовані ніжки. Вони дадуть змогу компенсувати всі нерівності поверхні, а також захистять від виникнення подряпин і потертостей на поверхні підлоги. Стільниці виготовлені з якісного, міцного й естетично привабливого ЛДСП. Основна верхня стільниця пряма, квадратної форми. Внизу поличка V-подібна, для зберігання журналів, книг та іншої друкованої продукції. З представлених кольорів ЛДСП ви зможете вибрати саме той, який підійде під ваш інтер'єр. Рекомендуємо вберігати журнальний столик від вологи і високих температур, щоб він довгий час зберігав свій первинний зовнішній вигляд.

Журнальний столик Джаспер - це прекрасне завершення образу вашого інтер'єру. Застосування йому легко знайти не тільки в домашньому просторі, а й у приймальні офісу, салону краси, кафе і ресторані.

Ви можете купити Журнальний столик Джаспер Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний столик Джаспер Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари