Журнальний столик Dolores B 80 Ефект Мармуру/Сірий

Модель:
140494

3 442 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний столик Dolores B 80 Ефект Мармуру/Сірий

Виробник: Сигнал
Країна-виробник товару: Польща
Матеріал стільниці: Шпонированое МДФ
Форма: Кругла
Ширина, см: 80
Висота, см: 45
Глибина, см: 80
Вага, кг : 11
Журнальний столик Dolores Мармур - це сучасна і стильна модель від польської компанії Signal. Каркас виготовлений з пофарбованого металу. Кругла стільниця виконана з МДФ і шпону. Ніжки столу стійкі, завдяки з'єднанню між ними, насадки запобігають ушкодженню підлоги від подряпин. Розміри столу: ширина - 80 см, висота - 42 см, глибина - 80 см. Сучасний вигляд і легкість моделі додадуть вашому інтер'єру вишуканості і краси. Товар поставляється в оригінальній упаковці з детальною інструкцією і всіма комплектуючими, що дозволяє зібрати його самостійно, без особливих зусиль. З компанією Loft Design Ви зможете підібрати те, що підійде саме Вам. Вибирайте для себе лише найкраще!

Ви можете купити Журнальний столик Dolores B 80 Ефект Мармуру/Сірий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний столик Dolores B 80 Ефект Мармуру/Сірий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари