Журнальний стіл CB-1 прозорий срібло Vetro

Модель:
144053

6 355 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний стіл CB-1 прозорий срібло Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Глянцеве гартоване скло
Матеріал ніжок: Хромована сталь
Висота, см: 40
Діаметр стільниці, мм: 90
Вага, кг : 19
Журнальний стіл CB-1 це поєднання стильного мінімалістичного дизайну і якісних матеріалів. Такий столик доповнить і прикрасить ваш інтер'єр, додасть свіжості та світла простору.

Каркас столу виготовлений із хромованої сталі, характерного сріблястого кольору. Стійкий до потертостей, механічних пошкоджень і дрібних подряпин. Стільниця - це глянцеве гартоване гартоване скло круглої форми, яке термостійке, міцне і легко чиститься.

Журнальний стіл СВ-1 прекрасно підійде для вітальні, лаунж-зони, літньої тераси, і в офісі так само знайдеться йому застосування. Журнали, декор і багато інших предметів тепер матимуть акуратний і стильний вигляд, завдяки такому скляному столику.

Ви можете купити Журнальний стіл CB-1 прозорий срібло Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний стіл CB-1 прозорий срібло Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари