Сервірувальний стіл K-01 прозорий срібло Vetro

Модель:
144010

6 929 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Сервірувальний стіл K-01 прозорий срібло Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Глянцеве гартоване скло
Матеріал ніжок: Хромована сталь
Ширина, см: 79
Висота, см: 80
Глибина, см: 46
Вага, кг : 17

Сервірувальний стіл K-01 виконаний у більш класичному стилі, але також підійде для багатьох варіантів дизайну вашого простору.

Каркас столу виготовлений із хромованої сталі з характерним сріблястим кольором. Переплетення ніжок має дуже незвичайний і актуальний вигляд. Столик оснащений колесами, для комфортного переміщення між кімнатами, також є важіль для фіксації коліс, щоб стіл не рухався. Стільниці виконані з глянцевого розжареного скла як верхня, так і нижня. Стійкі до різних температур, легких механічних пошкоджень і потертостей.

Сервірувальний стіл K-01 незамінний елемент інтер'єру, якщо ви любите приймати гостей і відпочивати разом із сім'єю. Застосування такого столика може бути абсолютно різним, якісні матеріали, функціональність і стильний дизайн, головні особливості, які не залишать нікого байдужим.

Ви можете купити Сервірувальний стіл K-01 прозорий срібло Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Сервірувальний стіл K-01 прозорий срібло Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари