Тримач для перегородки столу номер 2 Loft Design

Модель:
142293

100 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Тримач для перегородки столу номер 2 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Китай
Матеріал: Алюміній
Ширина, см: 4,4
Висота, см: 9,2
Глибина, см: 3,4
Колір: Білий
Розмір паза фурнітури: 5 см
Тримач-кріплення №2 підходить для кріплення перегородки між двома столами або для одного стола, щоб сховатися екраном від відвідувачів. Ця модель власника екрана для столу підходить для столу, у якого є виліт стільниці позаду на 25 мм. товщина стільниці не повинна перевищувати 26 мм. Кріплення надійно кріпиться за край стільниці за допомогою гвинтів, має привабливий вигляд, підходить для багаторазового використання.

Кріплення виготовлене із алюмінію в фабричних умовах і виглядає солідно, на відміну від саморобних куточків. В якості перегородки може виступити різний матеріал: акрил, скло, фанера, ДСП або спеціальний звуковбирний екран. Товщина матеріалу повинна бути 3-18 мм. Затиск здійснюється за допомогою гвинта з головкою під шестигранний ключ. Гвинт і ключ входять в комплект. Тримачі також комплектуються силіконовими накладками для захисту екрану від пошкодження при затиску.
Розміри:
  • ширина - 44 мм;
  • загальна висота - 92 мм;
  • висота верхньої частини - 60 мм;
  • глибина - 34-50 мм.
Для кріплення екрану або перегородки досить 2 тримачі. Ціна вказана за 1 штуку.

Ви можете купити Тримач для перегородки столу номер 2 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Тримач для перегородки столу номер 2 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Мартін 11.04.2023

Фурнитура качественная. Для стекла 4 мм подходит отлично

Руслан 07.12.2021

Эти держатели супер! Качественные и прочные.

Ответ продавца

Руслан, спасибо за отзыв) Обращайтесь.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари