Cтілець N-45 капучино антік нікель Vetro

Модель:
144889

3 075 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Cтілець N-45 капучино Vetro

Виробник: Ветро
Тип: Стілець
Висота, см: 84
Глибина, см: 42-54
Ширина сидіння, см: 52
Висота сидіння крісла, см: 49
Матеріал каркаса: Забарвлений метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Капучино
Вага, кг : 6.4

Стілець N-45 - стане ідеальним доповненням домашньої обстановки або відмінно впишеться в сучасний інтер'єр затишного кафе. Стильний і сучасний дизайн дасть змогу прикрасити будь-який простір.

Суцільнозварна металева рама має редуковані ніжки з витонченим звуженням до низу. Ніжки оснащені пластиковими заглушками, які захищають підлогу від потертостей і подряпин. Оббивку стільця виконано з якісного шкірозамінника. Це щільний і приємний на дотик матеріал. Він прекрасно зберігає свої первинні властивості та зовнішній вигляд. Сьогодні кожзам дуже популярний. Його використовують для перетяжки меблів, оббивки салонів авто, диванів, крісел та інших предметів інтер'єру. Декоративна прошивка у вигляді ромбів надає виробу гарного зовнішнього вигляду і покращує експлуатаційні властивості, оскільки вона запобігає розтягуванню тканини.

Дизайн стільця виконаний таким чином, щоб уся сім'я відчувала комфорт і зручність під час тривалих вечерь або посиденьок із друзями. Матиме чудовий вигляд у будь-якому дизайнерському рішенні.

Ви можете купити Cтілець N-45 капучино Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Cтілець N-45 капучино Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари