Кухонний стілець Memory Halmar

Модель:
144887
  • Сірий
  • Темно-зелений
  • Бордовий
  • Гірчичний

7 161 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Кухонний стілець Memory Halmar

Виробник: Halmar
Тип: Стілець
Матеріал сидіння: Тканина
Матеріал ніжок: Дерево
Ширина, см: 58
Висота, см: 84
Глибина, см: 61
Висота сидіння крісла, см: 45
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Тканина оксамит
Вага, кг : 10

Кухонний стілець Memory - це шикарне крісло, виконане в ретро-сучасному стилі. Цей зручний і елегантний меблевий виріб прекрасно підійде для будь-якої кухонної зони.

Каркас виготовлено з дерева, який пофарбовано в чорний колір, що надає елегантності зовнішньому вигляду виробу. Оббивку виконано з приємної на дотик тканини оксамит. Така оббивка прослужить вам довгий час, легко піддається чищенню, довго зберігає насиченість кольору і зберігає свою еластичність. Сидіння виконано з урахуванням ергономічних характеристик. На такому стільці буде приємно і комфортно проводити довгий час.

Завдяки своїй сучасній і ретро-стильній обтічній формі та елегантній оббивці з оксамитової тканини, цей кухонний стілець стане справжньою окрасою будь-якої кухонної зони. З такими стильними і комфортними стільцями будь-яке місце стане ідеальним для тривалих обідів і затишних вечорів із сім'єю та друзями.

Ви можете купити Кухонний стілець Memory Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Кухонний стілець Memory Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари