Стілець Томмі Richman

Модель:
144862

4 200 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець Томмі Richman

Виробник: Ричман
Тип: Стілець
Ширина, см: 58
Висота, см: 82
Глибина, см: 67
Ширина сидіння, см: 45
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 37
Висота сидіння крісла, см: 51
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Мікрофібра
Колір оббивки: Беатріче 47

Стілець Томмі від бренду Richman є втіленням елегантності та сучасності. З його глибокою посадкою він гарантує комфортне сидіння, що робить його чудовим вибором не тільки для домашнього інтер'єру, а й для офісних приміщень і кафе.

Виготовлений із посиленої черепашки, цей стілець стійкий і довговічний. Він комплектується або круглими, або плоскими металевими ніжками, які можуть бути пофарбовані за вашим бажанням у чорний, білий або темно-сірий кольори. Невисока спинка стільця завдяки збільшеній бічній частині створює унікальний ефект огортання, що надає відчуття затишку користувачеві. Спинка і сидіння прикрашені декоративним кантом, а також стрічкою, що надає елемент елегантності.

Стілець Томмі від Richman - це чудовий елемент інтер'єру, який не тільки буде корисним у побуті, а й додасть нових барв будь-якому дизайнерському рішенню.

Ви можете купити Стілець Томмі Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець Томмі Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари