Барний стілець H89 Halmar

Модель:
144528
  • Сірий
  • Коричневий

2 446 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Барний стілець H89 Halmar

Виробник: Halmar
Матеріал ніжок: Метал
Ширина, см: 41
Висота, см: 88-108
Глибина, см: 48
Висота сидіння крісла, см: 64-84
Матеріал оббивки: Екошкіра
Вага, кг : 7,5
Барний стілець H89 від компанії Halmar - це гарний і стильний стілець, який створить затишну атмосферу, яка дасть змогу провести час у компанії друзів, сім'ї та коханої людини в розслабленій обстановці.

Каркас і ніжка стільця виготовлена з пофарбованого металу в чорний колір, який має актуальний вигляд у будь-який час, стійкий до механічних пошкоджень, потертостей і дрібних подряпин. Цілісна ніжка з круглою основою надає більшої стійкості та запобігає дряпанню підлоги під час переміщення. Оббивка виконана з екошкіри, яка приємна на дотик, довго тримає свій первинний зовнішній вигляд, не розтягується і зберігає насичений колір. Завдяки регульованій висоті, ви легко налаштуєте стілець під свій комфорт і ваш обідній стіл.

Барний стілець H89 багатофункціональний і якісний елемент інтер'єру, який стане незамінним у побуті. За допомогою такого барного стільця легко стилізувати домашній обідній простір, офісну зону відпочинку, а також ідеально підійде для бару і ресторану.

Ви можете купити Барний стілець H89 Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Барний стілець H89 Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари