Стілець поворотний R-150 Vetro блу-грей чорний

Модель:
144395

5 945 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець поворотний R-150 Vetro блу-грей

Виробник: Ветро
Матеріал ніжок: Метал
Ширина, см: 58
Висота, см: 84
Глибина сидіння крісла, см: 64.5
Висота сидіння крісла, см: 49
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Блу-грей
Вага, кг : 10
Стілець поворотний R-150 від компанії Vetro стильний елемент інтер'єру, що стане акцентом будь-якої кімнати, кухні чи дитячої. Виконаний у сучасному стилі з ергономічною посадкою та вишуканими характеристиками - це ідеальне поєднання стилю та функціональності.

Каркас стільця виготовлений із міцного фарбованого металу, надаючи йому сучасного вигляду. Завдяки такій конструкції каркаса, термін служби стільця вас дуже порадує. Особливістю є автоповоротний механізм на 180 градусів. Цей інноваційний механізм дає змогу вам легко і плавно повертатися навколо своєї осі, що робить сидіння ще більш комфортним і зручним. Оббивка виконана з якісної тканини, її особливість-це м'якість, естетичний зовнішній вигляд, приємна на дотик. Тканина з високою міцністю і відмінною зносостійкістю, буде служити вам довгий час.

Стілець поворотний від Vetro відмінно доповнить простір у вашому домі, офісі та підкреслить витончений смак власника.

Ви можете купити Стілець поворотний R-150 Vetro блу-грей в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець поворотний R-150 Vetro блу-грей з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари