Cтілець M-100 гірчичний чорний Vetro

Модель:
144342

4 059 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Cтілець M-100 гірчичний чорний Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Висота, см: 77
Глибина, см: 44
Ширина сидіння, см: 55
Глибина сидіння крісла, см: 53
Висота сидіння крісла, см: 46
Матеріал оббивки: Букле
Колір оббивки: ГІрчичний
Вага, кг : 7.8
Стілець М-100 від компанії Vetro - це стильний і комфортабельний вибір для вашого інтер'єру. Він поєднує в собі елегантний дизайн, зручність сидіння і міцність в одній моделі.

Каркас виготовлено з пофарбованого металу з чорним порошковим покриттям, що забезпечує стабільність і довговічність, а також елегантний і сучасний вигляд. Стілець обладнаний зручною спинкою, яка забезпечує підтримку для спини і створює комфортне сидяче положення. Це особливо важливо під час тривалих обідів або робочих годин. Оббивка з тканини букле не тільки додає елегантного вигляду, а й забезпечує м'яке та приємне сидіння. Тканина букле відома своєю міцністю і довговічністю, завдяки якій ваш стілець прослужить вам довгий час.

Зі стільцем М-100 ваша обідня зона, вітальня або дитяча кімната матиме особливо привабливий і заворожуючий вигляд. Комфорт плюс стиль, те що зараз у моді.

Ви можете купити Cтілець M-100 гірчичний чорний Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Cтілець M-100 гірчичний чорний Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари