Барний стілець B-91 лазурний Vetro

Модель:
144151

3 895 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Барний стілець B-91 лазурний Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал ніжок: Хромована сталь
Висота, см: 116
Глибина, см: 46
Ширина сидіння, см: 58
Глибина сидіння крісла, см: 55
Висота сидіння крісла, см: 64
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Лазурний
Вага, кг : 10
Барний стілець B-91 від компанії Vetro одна з найпопулярніших моделей, виконана в класичному поданні барних меблів. Підійде не тільки для оформлення бару або кафе, а також чудово доповнить кухню у вашому домі.

Стілець встановлений на міцному металевому бліні, каркас виготовлений із хромованої сталі. Основа з такого матеріалу може витримувати значні навантаження протягом тривалого часу і прослужить вам довгий час. Наповнювачем сидіння є пінополіуретан, що додасть особливої м'якості та комфорту стільцю. Оббивку виконано з якісного шкірозамінника, який стійкий до стирання і також легко чиститься. Для зручності передбачено підставку для ніг і м'які підлокітники, висота посадки регулюється за допомогою механізму газліфт, висота може регулюватися від 96 см до 116 см.

Яскравий дизайн і висока якість збірки дасть змогу барному стільцю B-91 стати чудовим акцентом у вашому домі, кафе, ресторані і навіть в офісі оформити обідній простір.

Ви можете купити Барний стілець B-91 лазурний Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Барний стілець B-91 лазурний Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари