Стілець Ліберті Бірюзовий Richman

Модель:
142795

3 360 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець Ліберті Бірюзовий Richman

Виробник: Ричман
Тип: Напівкрісло
Матеріал: Дерево
Матеріал сидіння: Вельвет
Ширина, см: 540
Висота, см: 840
Глибина, см: 600
Вага, кг : 7
Гарантія: 12 місяців

Стілець Ліберті є люксовим обіднім стільцем, який легко підійде для домашнього інтер'єру і в зал кафе, бару або ресторану. Є три варіанти кольору на ваш вибір: смарагдовий, сірий, бірюзовий.

Мушля стільців Ліберті має міцну основу з багатошарового дерев'яного моноблоку, виготовленого із твердих порід дерева. В якості оббивки використовується дизайнерський вельвет. Ніжки стільців Ліберті виконані з металу та пофарбовані в чорний колір порошковою фарбою. Ніжки редуковані, тобто їхній діаметр зменшується до підлоги. На нижній частині ніжок знаходяться спеціальні накладки, що запобігають пошкодженню покриття для підлоги.

Стільці поставляються у розібраному вигляді. Мушля стільця та окремо чотири металеві ніжки, які потрібно прикрутити болтами до сидіння.

Ви можете купити Стілець Ліберті Бірюзовий Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець Ліберті Бірюзовий Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари