Стілець АКЛАС Плейфул CH Помаранчевий

Модель:
141322

1 320 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець АКЛАС Плейфул CH Помаранчевий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Матеріал сидіння: Пластик
Матеріал ніжок: Пластик
Ширина, см: 43
Висота, см: 85
Глибина, см: 53
Ширина сидіння, см: 40
Глибина сидіння крісла, см: 44
Висота сидіння крісла, см: 46
Вага, кг : 7
Гарантія: 12 місяців

Стілець АКЛАС Плейфул CH Помаранчевий (Помаранчевий) - відмінний стілець для облаштування закладів та літніх майданчиків, прийомних, аудиторій для проведення тренінгів та інших подібних приміщень. Дана модель надійна, практична і досить зручна. Плейфул - якісний стілець за прийнятною ціною.

Дизайн. Стілець має сучасний ергономічний дизайн сидіння і блискучу раму з хромованого металу. Хром відмінно поєднується з глянцевим пластиком, тому в будь-якому кольорі стілець виглядає дуже гідно.

Оббивка. Сидіння виготовлено з товстостінного армованого пластику. Спеціальні добавки роблять пластик міцнішим і захищають його від впливу ультрафіолету.

Підстава. Простота і зі смаком - так можна описати стілець Плейфул. В основу рами закладені хромовані трубки круглого перетину. Завдяки хромованому покриттю виріб виглядає респектабельно, і підійде для будь-якого інтер'єру. Крім того, сам хром менше дряпається, що є дуже практичним при багаторазовому використанні крісла. Для захисту підлоги полози підстави оснащені пластиковими накладками.

Особливості. Крісло здатне витримувати вагові навантаження до 120 кг. Спинка злегка вигнута, з рифленою поверхнею, що забезпечує комфортну бічну підтримку і зручну посадку. Досить широке сидіння зручно для людей різної комплекції. Передній край сидіння скошений, щоб уберегти судини ніг від пережимания. На верхній частині спинки є зручна ручка, завдяки якій стілець дуже легко переставити в будь-яке місце.

Ви можете купити Стілець АКЛАС Плейфул CH Помаранчевий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець АКЛАС Плейфул CH Помаранчевий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари