Керамічний стіл TML-890 бланко перлино білий Vetro

Модель:
144008

50 225 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Керамічний стіл TML-890 бланко перлино білий Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Матова кераміка, гартоване скло
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Ширина, см: 200-300
Висота, см: 76
Глибина, см: 90
Вага, кг : 139
Керамічний стіл TML-890 стильний представник розкладного обіднього столу. Виконаний у стилі мінімалізм, але так само підійде до багатьох дизайнерських рішень і стилів. Стіл має витончений вигляд, навіть незважаючи на свої великі габарити.

Каркас столу виготовлений з пофарбованого металу білого кольору. Схрещені ніжки не тільки мають актуальний і незвичний вигляд, а й так само стійкі на будь-якій поверхні, навіть з нерівностями. Фарбований метал стійкий до потертостей, механічних пошкоджень і легко чиститься. Стільниця це матова кераміка і гартоване скло, з характерним візерунком по поверхні. Стійка до різних температур, проста в догляді і не схильна до подряпин. Механізм розкладання бічний, робоча поверхня збільшується з 200 см до 300 см, тим самим ви легко зможете прийняти велику кількість гостей. Розкладається легко і не вимагає великих фізичних витрат.

Стіл TML-890 прикрасить ваш обідній простір, стане улюбленим місцем відпочинку всією сім'єю і друзями.

Ви можете купити Керамічний стіл TML-890 бланко перлино білий Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Керамічний стіл TML-890 бланко перлино білий Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари