Стіл обідній Сван Loft Design

Модель:
143777

12 690 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Сван Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 145
Висота, см: 72.6
Глибина, см: 80
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять у комплект зі столом.

Обідній стіл Сван від компанії Loft Design - втілення вишуканості та розкоші у вашому інтер'єрі. Це унікальна і нестандартна модель, яка притягує погляди своєю неповторною красою і стилем. Особливою рисою столу Сван є його вишукана форма і незвичайна конструкція опори, що представляє собою цільнозварну конструкцію з листового металу. Це надає столу вишуканості та стилю, роблячи його справжнім витвором мистецтва.

Металевий каркас являє собою цільнозварну конструкцію з листового металу. Широка пластина знизу розміром 900х500 мм та завтовшки 4 мм для забезпечення стійкості конструкції. Опора столу розміром 900х500 мм і висотою 720 мм, товщина металу становить 4 мм. Основа під стільницею розміром 900х500 мм і товщиною 4 мм. Каркас пофарбований за допомогою порошкового фарбування, яке стійке до зовнішніх впливів.

Стільниця виготовлена з ламінованого ДСП. Товщина стільниці – 32 мм. Розмір стільниці 145х80 см. Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати від тривалого впливу рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки або підкладки під предмети.

Ви можете купити Стіл обідній Сван Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Сван Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Володимир 24.12.2023

Добрий день, скільки б коштував сам металічний каркас? Без стільниці.

Ответ продавца

Каркас продається також як окремий товар. По цій ссілці ціна та опис: https://loft-mebel.com.ua/opory-dlya-stolov/143834-opora-dlya-stola-svan-loft-design.html

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари