Стіл обідній Техно Loft Design

Модель:
143763

6 190 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Техно Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 120
Висота, см: 75.2
Глибина, см: 65
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять у комплект зі столом.

Обідній стіл Техно від компанії Loft Design - ідеально підійде для будь-якої сучасної кухні або кафе, що надає їм особливий характер і стиль. Він буде чудовим місцем для сімейних обідів, затишних сніданків або спілкування з друзями. Витончена форма ніжок підкреслює граціозність всього столу, роблячи його неповторним і оригінальним.

Ніжки виготовлені з листового металу товщиною 2 мм і висотою 720 мм, з якого на лазері вирізається потрібна форма і згинається листогибним верстатом. Після цього ніжки забарвлюються за допомогою порошкової фарби, яка запікається на виробі. Такий вид фарбування забезпечує рівномірне та стійке до стирання покриття.

Опори оснащені регульованими ніжками на шарнірі, завдяки чому стіл можна виставити на нерівній підлозі.

Стільниця виготовлена із здвоєного ламінованого ДСП товщиною 32 мм і розміром 120х65 см. По краях вона обклеєна двоміліметровою кромкою ПВХ. Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки або підкладки під предмети.

Ви можете купити Стіл обідній Техно Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Техно Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари