Стіл для переговорів V-240 Loft Design

Модель:
144812

17 490 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл для переговорів V-240 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ЛДСП
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Форма: Прямокутна із закругленими кутами
Ширина, см: 240
Висота, см: 75
Глибина, см: 100
Особливості : Вбудовані настільні розетки

Стіл для переговорів V-240 від компанії Loft Design - це сучасне бачення офісних меблів. Тепер стіл для переговорів може бути не просто великим і нудним, а стильним і таким, що привертає до себе особливу увагу. Він виконаний у стилі лофт і модерн, який популярний і актуальний протягом довгого часу. Такий сучасний стіл стане центральною фігурою будь-якого конференц-залу. Актуальні форми, ідеальні габарити й додатково вмонтовані розетки дадуть змогу проводити за столом довгий час і відчувати комфорт щосекунди.

Конструкція столу складається з опор, з'єднаних перегородкою з ДСП знизу, стільниці та двох вбудованих розеток. Опори виготовлені з металевих труб 60 х 15 мм. Перегородка і опори столу спроектовані таким чином, щоб кожен комфортно почувався сидячи за столом. Усі металеві елементи пофарбовані в чорний колір, методом порошкового напилення. Завдяки такому покриттю поверхня металу має більш естетичний вигляд і тривалий термін служби.  В основі встановлені регульовані ніжки.  Вони дадуть змогу компенсувати всі нерівності поверхні, а також захистять від виникнення подряпин і потертостей на поверхні підлоги. Стільниця виготовлена з міцного і якісного ЛДСП товщиною 32 мм. Колірна гамма досить велика, що дасть змогу підібрати забарвлення під ваш інтер'єр. У стільницю вмонтовано два настільних подовжувача розетки 2R+USB+Type-C. Таким чином ви без зусиль зможете підключати необхідну оргтехніку для проведення презентацій і нарад.

Стіл для переговорів V-240 - це солідний представник своєї категорії. Він місткий, що дає змогу легко та комфортно розташувати до восьми осіб. Стіл чудово підійде не тільки для конференц-залів, а й для оформлення вчительської в школі чи університеті, робочих хабів, спільного місця роботи та відпочинку в хостелі.

Стільниця може бути з вбудованими розетками, а також без них.

Ви можете купити Стіл для переговорів V-240 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл для переговорів V-240 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари