Комплект із 2 пуфів Polly Halmar

Модель:
144484
  • Сірий
  • Темно-зелений
  • Бордовий

3 722 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Комплект із 2 пуфів Polly Halmar

Виробник: Halmar
Ширина, см: 40
Висота, см: 38
Глибина, см: 40
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина оксамит
Вага, кг : 6,3
Комплект із 2 пуфів Halmar Polly - це ідеальне поєднання стилю, комфорту та функціональності. Золотий колір оббивки надає вишуканості та шику, привертаючи увагу і створюючи ефектний акцент в інтер'єрі. Стиль виконання гламур додає нотку розкоші та привабливості.

Ніжки пуфів виконані з металу і мають золотий колір каркаса, що забезпечує міцність і довговічність. Оббивка пуфа виконана з якісної тканини бархатистої текстури. Приємна на дотик, легко піддається чищенню, не вигоряє на сонці і довго зберігає свій первинний зовнішній вигляд. Цей комплект включає 2 пуфи, що дає змогу створювати затишні куточки відпочинку для великої родини або гостей. Вони можуть використовуватися як додаткові сидіння, підставки для ніг, місце зберігання іграшок, речей та інших предметів.

Комплект із 2 пуфів Halmar Polly золотий - це розкішне і практичне придбання для вашого інтер'єру. Вони зроблять вашу кімнату ексклюзивною і затишною, а функція зберігання і компактні розміри додадуть зручності і функціональності.

Ви можете купити Комплект із 2 пуфів Polly Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Комплект із 2 пуфів Polly Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари