Письмовий стіл Loft design Q-135 Black

Модель:
144530

4 890 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Письмовий стіл Loft design Q-135 Black

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл письмовий
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 16
Ширина, см: 135
Висота, см: 75.5
Глибина, см: 70
Вага, кг : 30
Письмовий стіл Q-135 від компанії Loft Design стильне і сучасне робоче місце. У ньому немає нічого зайвого: міцний і солідний металевий каркас і велика стільниця.

Обладнавши такими столами офісне приміщення, ви не захарастите приміщення коробами. Завдяки металевому каркасу стіл має міцну конструкцію, яка не загороджує простір. Каркас столу збирається за допомогою гвинтів і витримає безліч складань і переїздів. Вся необхідна фурнітура для складання йде в комплекті. Ніжки столу виготовлені з труби з профілем 50*25 мм. Товщина стінки труби - 2 мм. Колір фарбування металу - чорний.

Стільниця виготовлена з ламінованого ДСП преміального класу в п'яти кольорах. Усі забарвлення мають гарний добре виражений малюнок під натуральне дерево цінних порід. Під стільницею вздовж столу йдуть дві підсилювальні балки, щоб стільниця могла витримати будь-які можливі навантаження.

Стіл Q-135 впишеться в будь-який сучасний інтер'єр, підкреслить солідність і практичність його власника.

Ви можете купити Письмовий стіл Loft design Q-135 Black в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл Loft design Q-135 Black з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари