Опора для столу Експозишн Loft Design

Модель:
143842

4 790 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Опора для столу Експозишн Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Опори меблеві
Матеріал: Метал
Ширина, см: 70
Висота, см: 72
Глибина, см: 40
Тип кріплення: Шуруп
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний
Кількість в упаковці, шт : 1

Опора для столу Експозишн від компанії Loft Design - витончена опора в стилі Лофт для вашої кухні або кафе. Унікальна Х-подібна конструкція опори з металу, надасть вашому столу солідного та сучасного вигляду.

Опора столу є нерозбірною, цільнозварною металевою конструкцією. Опора столу виготовлена із металевої прямокутної труби 60х30 мм. Опора має дві металеві пластини 300х300 мм для надійного кріплення стільниці. Опора пофарбована за допомогою порошкового фарбування, яке стійке до зовнішніх впливів.

Ви можете купити Опора для столу Експозишн Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Опора для столу Експозишн Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари