Стелаж Скіф-5-920 Loft Design

Модель:
055520

5 590 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж Скіф-5-920 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал полиць: ЛДСП
Ширина, см: 92
Висота, см: 179.4
Глибина, см: 40
Матеріал каркаса: Метал
Кількість відкритих полиць : 5
Відстань між полицями стелажу, см: 38.2
Вага, кг : 35
Колір каркасу: Чорний

Опис стелажу Скіф-5-920

Стелаж Скіф-5-920 від виробника Loft Design - це красивий стелаж середньої висоти з п'ятьма полками. Він простий і в той же час витончений. Стелаж дуже практичний і місткий. Дана етажерка має невелику висоту, що також буде корисно для малогабаритних квартир, які хочуть облаштувати гарне і функціональне місце під зберігання своїх особистих речей. Його можна використовувати для зберігання документів, книг і каталогів, а також для виставки елементів декору, фотографій і квітів. Завдяки своїй прозорій конструкції, стелаж підкреслює красу предметів лежачих на ньому. Стелаж Скіф-5 впишеться в будь-який сучасний інтер'єр в стилі Лофт, Модерн або Скандинавський. Його можна використовувати в офісі чи будинку, в вітальні або спальні.

Стелаж Скіф-5 комплектується п'ятьма полками з ламінованого ДСП з красивою текстурою під масив дерева цінних порід. Ви можете вибрати колір ДСП з чотирьох варіантів: Венге Луізіана, Горіх Модена, Дуб Палена і Дуб Борас світлий. Ці забарвлення підбиралися не тільки за принципом різноманітності колірної гами, але й виходячи з естетичної привабливості.

Полки для стелажа Скіф виготовлено з ламінованого ДСП товщиною 16 мм з кромкою ПВХ по периметру товщиною 2 мм.

Металеві опори стелажу мають декоративні хрестоподібні вставки, на які можна спирати предмети. Міцний каркас є надійною опорою для полиць. Він проглядається з усіх сторін, акцентуючи увагу на предметах, лежачих на полицях. А акуратне виконання деталей стелажу і геометрична гармонія конструкції підкреслює тонкий смак власника приміщення.

Несучі деталі каркаса стелажа Скіф-5 виготовлено з квадратної труби 25*25 мм, товщина металу 1,2 мм. Декоративні хрести виготовлено з труби 15*15 мм. Діагональні перемички ззаду надають міцності та вирівнюють конструкцію. Стелаж дуже стійкий. Регульовані ніжки дозволяють виставити стелаж на нерівній підлозі.

Стелаж збирається за допомогою гвинтів і шестигранника, які йдуть в комплекті, то і є усе необхідне що поставляється разом із стеллажем. Сама збірка займе у вас не більше 20 хвилин.

Якщо вам потрібен стелаж середній висоти з п'ятьма полками для офісу або вітальні, то Скіф-5-920 буде найкращим вибором.

Головні переваги Скіф 5-920

Цей функціональний сучасний стелаж дозволить компактно розставити книги або папки з документами, квіти, фоторамки. Серед достоїнств моделі варто виділити:

  • оригінальне оформлення в стилі лофт;
  • щільна порошковая фарба для обробки каркаса, матово-чорного відтінку;
  • регульовані ніжки та перемички, що розташовані між полками;
  • матеріал класу Е1 не містить формальдегіду і повністю безпечний для людини;
  • багата палітра кольорів, висока якість всіх матеріалів.

Розміри стелажа Скіф-5-920:

Висота: 1794 мм;
Ширина: 920 мм (полки), 8200 мм каркас;
Глибина: 400 мм.

Відстань між полками: 382 мм

Палітра кольорів:

Ви можете купити Стелаж Скіф-5-920 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж Скіф-5-920 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Олег Кирка 21.04.2023

Стеллаж очень вместительный, стильный. Но с монтажом намучился

Віктор 26.01.2022

Купував додому 2 таких. Зібрав їх за одну годину. Виглядають чудово і коштують своїх грошей. рекомендую.

Ответ продавца

Віктор, дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви задоволені покупкою. Звертайтесь до нас ще.

Элеонора 18.11.2021

Увидела, что у вас появился стеллаж в более темном венге и влюбилась! В жизни он еще темнее, давно искала такой красивый цвет, спасибо!

Виктория 28.09.2021

В цвете Венге Корсика просто потрясающий! Красивый и очень вместительный, храню коллекцию книг и все достижения в одном месте))

Ответ продавца

Виктория, благодарим вас за отзыв. Мы рады, что вы довольны покупкой. Обращайтесь к нам еще.

Дмитрий Радченко 07.07.2021

Очень понравился Ваш магазин. Заказ приняли быстро, отправили, Мист Экспресс не связывались с нами, мы обратились в магазин и менеджер решил все вопросы.
Мебель крутая, вопросов вообще нет!)))

Ответ продавца

Дмитрий, благодарим за ваш отзыв. Обращайтесь снова!

Анна Орос 25.06.2021

Об'єктивно!
Якість гарна, все ціле.
Прийшло трішки інше замовлення (як мені пояснили помилка служби доставки). Продавець відразу вийшов на зв'язок та все виправив. І для мене це головне, що є сервіс та зворотній зв'язок.

Юлия 15.06.2021

Наверно лучший магазин лофт мебели за свою цену.Качество 10/10.

Юлианна Андреева 03.06.2021

На свои деньги стеллаж отличного качества, крепкий. Устойчивый. Правда доставляли долго, 4 дня, зато стоимость доставки порадовала. Я довольна!)

Степанова Алена 14.04.2021

Под конец ремонта я таки нашла ту идеальную украинскую компанию, в которой есть всё — сервис, дизайн, стиль, точность в работе, качество, душа…. идеальным было все, от сотрудников магазина до готового изделия у меня дома. Спасибо)))

Ответ продавца

Спасибо большое Вам за отзыв)) Словами не передать те эмоции, которые мы переживаем всей командой, когда читаем такие отзывы о нашей работе)) Рады, что Вам все понравилось)) Обязательно обращайтесь к нам в будущем!

Поздняков Вячеслав 30.03.2021

Стеллаж просто супер. Единственное что огорчило это сроки доставки. Стеллаж был в наличии, отправили оперативно, Мист Экспрес доставляли 5 дней.

Евгений 26.03.2021

Все очень оперативно. красиво и качественно! Спасибо.

Ответ продавца

Спасибо Вам! Обязательно обращайтесь к нам в будущем!

Витя 05.03.2021

Купил себе такой стеллаж под собранный у себя дома мини-бар, так как за время карантина он перестал помещаться на кухне. Этот стеллаж оказался довольно вместительным, так что ближайшее время займусь пополнением своего уже далеко не "мини" бара.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари