Стелаж кутовий L-180 Loft design

Модель:
053755

3 190 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж кутовий L-180 Loft design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал полиць: ЛДСП
Ширина, см: 61
Висота, см: 180.7
Глибина, см: 43.2
Матеріал каркаса: ДСП
Кількість відкритих полиць : 5
Відстань між полицями стелажу, см: 44.9
Вага, кг : 13,5
Колір каркасу: У колір полиць

Опис кутового стелажу L-180 Loft design

Кутовий стелаж L-180 від виробника Loft design – відмінний і універсальний варіант, котрий підійде для будь-якого приміщення, де актуально раціональне використання простору. Тут можна зберігати велику кількість різних предметів – як папки з документами, так і фоторамки або горщики із квітами. Займає небагато місця, забезпечує швидкий і простий доступ до потрібних речей.

Цей красивий та практичний стелаж відмінно впишеться в інтер'єр у будь-якому стилі. Він дозволить розвантажити простір, створити атмосферу легкості, додати більше світла і повітря в приміщенні. В офісі такий ефект сприяє комфорту всіх співробітників, підвищенню їх продуктивності.

Виріб виготовлено з високоякісного ламинированного ДСП серії Вуд, яка імітує текстуру дорогих порід дерева. Має висоту 180 см. Товщина опорних балок становить 32 мм. Стелаж має 5 полиць товщиною 16 мм. Розмір полиць збільшується до низу: радіус верхньої полки дорівнює 202 мм, а нижній – 400 мм. Нижня полиця знизу посилена додаткової опорою, яка надає стійкість стелажу. Стелаж Л-180 комплектується регульованими ніжками, для того щоб можна було виставити його на нерівну підлогу.

Стелаж L-180 Loft Design стане відмінним елементом інтер'єру в вашому домі або офісі. Також він дуже практичний і допомагає максимально раціонально використовувати простір приміщення, і зберегти відчуття простору.

Модель з легкістю поміститься у куті навіть невеликого приміщення. Матеріал – високоякісне ламіноване ДСП, стійке до передчасного зносу, не стирається. Це практичний елемент інтер'єру, котрий:

  • оформлено в сучасному стилі, виглядає просто і разом з тим, гарно;
  • має регульовані опори, що дозволяють легко встановити стелаж навіть на нерівній підлозі;
  • нижню полицю оснащено додатковою опорою для більшої стійкості;
  • виконаний в оригінальних світлих і темних забарвленнях під натуральне дерево.

У моделі передбачені міцні опорні балки товщиною 32 мм. Всього в стелажі присутньо 5 поличок. Їх розміри змінюються від верхньої до нижній частини. Перша, найверхня поличка – найбільш вузька. Радіус нижньої– 400 мм.

Виробник використовував високояцісну деревно-стружкову плиту із спеціальним покриттям для офісних меблів. Воно максимально довго зберігає новий, привабливий вигляд поверхні. Подряпин і інших слідів на ній не залишається навіть після частого і тривалого використання. Також передбачена якісна і довговічна фурнітура.

Матеріали:

Стелаж зроблено з високоякісного ЛДСП (ламінована деревно-стружечная плита). В нашому виробництві ми використовуємо тільки краще ЛДСП. В даному випадку це преміальна лінійка One World від провідного національного виробника ламінованих плит, компанії Swiss Krono. Фабрика розташовується на території західної України і розпоряджаються усім новітнім обладнанням для виробництва якісного продукту. Не багато використовують дану лінійку матеріалів через її не дешевої вартості. Ми ж пішли на цей крок і при цьому змогли запропонувати нашим клієнтам доступні і конкурентні ціни на продукцію. В додаток ми отримали письмовий і комп'ютерні столи з ЛДСП, які є більше износоустойчивыми по порівнянню з дешевими аналогами, і при цьому отримали набагато більш багатий і стильний зовнішній вигляд виробів.

Купуюччи у нас меблі в силі Лофт, Ви отримуєте стильні і надійні меблі за кращою ціною, адресну доставку по Україні і гарантію на 18 місяців від компанії Loft design. Вибирайте краще і будьте в тренде разом з кращими.

Переваги стелажу:

- Сучасний стиль

- Регульовані опори

- посилена нижня полиця

- красиві забарвлення ЛДСП під дерево

- ЛДСП з текстурою BS

Палітра кольорів:

Ви можете купити Стелаж кутовий L-180 Loft design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж кутовий L-180 Loft design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Антоніна 20.06.2023

Якщо у вас є вільний кут у квартирі і ви не знаєте що туди можна поставити - поставте цей стелаж)

Андрій 20.04.2023

Маю двокімнатну квартиру яка майже повністю заставлена вашими меблями, я вже зробив замовлень 5 чи 6. Але весь час дивився я у той пустуючий кут та не міг нічого підібрати, аж поки не наткнувся на цей виріб (доволі дивно, як я його не помічав раніше). Тепер я повністю задоволений своїм інтер'єром)

Ответ продавца

Дякуємо за Ваш відгук! Нам також дуже приємно Вас обслуговувати.

Стороженко Максим 06.04.2023

Купував стелаж у кольорі Венге Корсика, ціна приємно здивувала (нижча, аніж на інші кольори). Сам колір крутезний, одночасно і темний, але має прикольні світлі прожилки

Виолетта 24.01.2022

Сначала заказала этот стеллаж в борасе, потом собрала легко)) Потом поняла, что мне его удобно использовать еще и в качестве мольберта, просто лучший стеллаж!)) 5+

Ответ продавца

Здравствуйте, Виолетта! Благодарим вас за отзыв. Необычное применение, однако для нас главное, что вы довольны покупкой) Обязательно обращайтесь к нам еще.

Лилия 16.11.2021

Очень понравился стеллаж в цвете венге, я рада, что обратилась в вашу компанию. Доставили быстро, хорошо что предложили сборку, так сразу еще и собрали)) Спасибо вам за оперативность, вы - лучшие!

Ответ продавца

Лилия, благодарим вас за отзыв. Обязательно обращайтесь к нам еще.

Геннадий 28.10.2021

Понравился стеллаж, заказал себе домой и очень рад. Действительно идеально, когда в доме мало места. Взял в сероватом цвете - Дуб Палена, очень дорого смотрится.

Ответ продавца

Геннадий, мы очень рады что вы довольны покупкой. Также у нас вы можете подобрать другую офисную мебель в цвете Дуб Палена. Обязательно обращайтесь к нам еще.

Михаил 24.09.2021

Отличный стеллаж для маленькой квартиры. Теперь есть куда ставить книги, мне нравится. 5+

Ответ продавца

Михаил, благодарим вас за отзыв. Обращайтесь к нам еще!

Артем Баранов 29.07.2021

Особенное спасибо магазину.Товар пришел за два дня.Качество хорошее,сборка проблем не создала.

Ответ продавца

Здравствуйте, Артем! Благодарим вас за отзыв. Мы рады, что вы довольны товаром и качеством обслуживания магазина. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Вика 08.07.2021

Очень удобный и красивый, а главное - практичный стеллаж! Лучше всего смотрится в цвете Венге :)

Ответ продавца

Виктория, благодарим за ваш отзыв! Обращайтесь к нам снова!

Галина Кускова 24.06.2021

Легко собирается, устойчивый и стильный.

Слава 14.06.2021

Удобненький стеллажик :) Храню на нем растения и украшения интерьера, смотрится стильно.

Евгений Ткаченко 11.05.2021

Стильный и довольно интересный стеллажик. Были сомнения по поводу устойчивости этого стеллажа, но потратив пару-тройку минут я его выставил ровно и устойчиво. Доставка честно говоря на троечку, но это вопрос уже не к магазину

Галия 30.03.2021

Долго искала похожий стеллаж. После оформления заказа сразу отправили. Стеллаж был в наличии. Доехал целым. В живую выглядит так же как на картинке)

Вячеслав 16.03.2021

Очень редко пишу отзывы о каких-либо приобретениях, особенно позитивные отзывы. Но этот стеллаж достоин любых комментариев и комплиментов. Все по порядку. Сделав заказ на этом сайте менеджер связался со мной буквально минут через 5, уточнили пару вопросов по доставке и оплате, стелаж был в наличии. работа менеджера тоже на высоте, очень приятный молодой человек Отправили в день заказа Мист Експресом, так вроде как дешевле. Были опасения что этот перевозчик будет долго везти, но нет, спустя пару дней курьер доставил мне на адрес. В комплекте была вся нужная фурнитура и хорошая инструкция. Собрал в теченнии часа, может и быстрее. Был вопрос по сборке, написал продавцу на вайбер - мне перезвонили через пару минут и все разъяснили. Сам стеллаж просто бомба! И красивый и устойчивый, а цвет Орех Модена - просто супер! Стеллаж, как я думаю, подойдет любому интерьеру и сделает его уютнее и красивее. Давно не получал такого удовольствия от покупки в интернете, так как всё было по высшему разряду, от работы менеджеров компании, до доставки Мист Експресом и собственно качества продукции. Всё супер, очень супер. Спасибо за вашу работу, думаю через время возьму что-то ещё. Круто!

Сергей Михим 02.10.2020

Стеллаж оригинальный и очень удачный по габаритам для комнаты, все нравится
Собрали быстро, все необходимые детали были

Ответ продавца

Благодарим Вас за обратную связь! Обязательно обращайтесь к нам еще))

Мария 18.08.2020

Качественный и стильный стеллаж.
Магазину спасибо

Мирослав 23.07.2020

Оригинальный и качественный стеллаж.
Заказывали на подарок, а позже купили себе, собрали быстро, доставили быстро.
Спасибо!

Ответ продавца

Добрый день. Спасибо за ваш отзыв. Еще у нас есть классные настенные полки. Обращайтесь еще))

Юлия 31.07.2019

Заказывала для начала себе в офис стеллаж у этой компании - осталась довольна. А это вот решила заказать для дома. Очень круто вписался в интерьер, покупкой очень довольна.
Спасибо!

Владислав Гирик 06.02.2019

Дуже сподобалась комплектація та упаковка, простота, швидкість збірки і виріб по якості в цілому. Буду замовляти до нього ще тумбочку. Зверніть увагу, що колір венге корсика дещо світліший від венге (класики та венге магія).
Достоинства: Якість, надійна конструкція, дизайн в LOFT стилі, хороші матеріали, національний виробник

Ярослав 01.02.2019

Стеллаж очень красивый стильный в стиле лофт, остались очень довольны.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари