Крісло Остін ніжки венге Richman

Модель:
143262

4 134 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Остін ніжки венге Richman

Виробник: Ричман
Тип: Крісло
Матеріал: Дерево
Ширина, см: 47-61
Висота, см: 88
Глибина, см: 60
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота сидіння крісла, см: 46
Вага, кг : 13

Лаконічне крісло Richman Остін - це ідеальне рішення для оформлення сучасного інтер'єру. Виконано в сучасному стилі, яке підійде для багатьох дизайнерських рішень вашого будинку та офісу.

Каркас крісла виготовлено з якісного, натурального і міцного дерева, що дасть змогу йому прослужити вам довгий час. Ніжки виконані з масиву ясена, які пофарбовані в темний колір венге. Оббивка може бути виготовлена з велюру або шкірозамінника. Це популярні матеріали в якості оббивних матеріалів, які довгий час зберігають свій первинний зовнішній вигляд, легко піддаються чищенню, не втрачають насиченості кольору протягом користування.

Крісло Остін стане гідною прикрасою вашого простору. У ньому комфортно проводити довгий час за відпочинком і роботою. Різноманітність забарвлень дасть змогу підібрати крісло саме під ваш інтер'єр.

Ви можете купити Крісло Остін ніжки венге Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Остін ніжки венге Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари