Світлодіодна люстра Рима

Модель:
142999

5 680 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Світлодіодна люстра Рима

Виробник: Левистелла
Тип люстри: LED
Призначення люстри: Універсальне
Стиль світильника: Модерн
Кількість джерел світла : 3
Матеріал плафона світильника: Метал
Спрямованість світла : Вниз
Тип використовуваної лампи : Світлодіодна (LED)
Тип кріплення: Монтажна планка
Максимальна потужність світильника, Вт: 30
Поворотний плафон світильника: Ні

Світлодіодна люстра Рима виконана у вигляді брусків, що світяться, має ширину 600 або 800мм, на ваш вибір. Кріплення виконане у вигляді стельового кола золотого або чорного кольору з додатковими гаками. Колір основи може бути чорним чи золотим. Потужність кожної з трьох ламп: 600мм – 10 Вт у золотій, 30 Вт у чорної; 800 – 15 Вт у золотої, 10 Вт у чорної. Температура освітлення: у золотої люстри – 2700К, у чорної – 4000К. Ця люстра підійде тим, хто любить унікальні елементи в інтер'єрі, люстра створить необхідний настрій.

Ви можете купити Світлодіодна люстра Рима в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Світлодіодна люстра Рима з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари