COW лампа LED G125 4W Amber 2300K E27 DIMMABLE

Модель:
143678

92 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на COW лампа LED G125 4W Amber 2300K E27 DIMMABLE

Виробник: Левистелла
Країна-виробник товару: Китай
Тип лампочки: Світлодіодна (LED)
Потужність, Вт: 4
Тип цоколя: E27 (Стандарт)
Температура світіння: 2300К
Напруга, В: 220

COW лампа LED G125 4W Amber 2300K E27 DIMMABLE - чудовий вибір для кафе, закритих приміщень та житлових зон. Лампа має досить теплий світловий відтінок у вигляді 2300K.

Лампа є димованою, що означає, що лампа підтримує діммер. Діммер – це невеликий за розміром прилад, призначений для плавного регулювання яскравості свічення однієї або кількох ламп. Найчастіше він є ручкою-регулятором, обертаючи яку ми можемо змінювати рівень освітленості.

Лампа оснащена сапфіровою ниткою, що дозволяє забезпечити оптимальні умови для роботи напівпровідникового шару, підвищити ефективність та довговічність LED-лампочок, а також забезпечити хорошу теплопровідність, що сприяє відводу тепла та запобігає перегріву. Завдяки своїм властивостям сапфірова нитка є надійним та довговічним компонентом у LED-освітлювальних системах.

Цоколь Е27 – це енергоефективне та універсальне рішення для освітлення. Вони пропонують яскраве та якісне світло, при цьому споживають менше енергії в порівнянні зі звичайними лампами. З цоколем Е27 лампи легко встановлюються у більшість світильників та підходять для різних приміщень, включаючи вітальню, спальню, кухню та офіс.

Ви можете купити COW лампа LED G125 4W Amber 2300K E27 DIMMABLE в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити COW лампа LED G125 4W Amber 2300K E27 DIMMABLE з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари