Крісло Лорд, темний горіх, Сідней-14

Модель:
141705

6 009 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Лорд, темний горіх, Сідней-14

Виробник: АМФ
Тип: Крісло
Тип: Для відпочинку
Матеріал: Дерево
Ширина, см: 570
Висота, см: 580
Глибина, см: 590
Класичне крісло Лорд виконано в строгих прямих формах. Виріб, безсумнівно, прикрасить будь-яке приміщення в будинку, виконане в будь-якому стилі: простору кухню, вітальню, спальню, коридор або дитячу кімнату. Класичні форми ідеально вписуються в будь-який стиль інтер'єру.

Деякі моделі серії Лорд мають дерев'яні ніжки, а сидіння, спинка і підлокітники обтягнуті тканиною яскравих відтінків. Таке забарвлення не тільки згладжує прямі лінії, надаючи виробу більш затишний вигляд, але і вносить яскрава пляма в обстановку будь-якого приміщення, а кант контрастного кольору додає веселу нотку у всю конструкцію.

Тканина Сідней

Тканина Сідней виробляється з використанням натурального волокна, яке робить матеріал екологічно безпечним і гіпоалергенним. Має підвищену міцність, пожежо- та зносостійкість, не схильна до витягування і деформації, добре переносить тривалу експлуатацію, розрахована на 35000 циклів. Класичний вид даної оббивної тканини: м'якість, легка ворсистість, забарвлення від яскравого до пастельного, роблять цю тканину дуже популярною. Меблі, виготовлені з використанням тканини Сідней, набувають оригінальний і привабливий вигляд, такі меблі стануть родзинкою в будь-якому інтер'єрі. Тканина Сідней не розрахована на часте вологе чищення, переважно чистити її потрібно щіткою або пилососом, при гострій необхідності можна замити забруднення теплим мильним розчином.

Правила догляду

Крісла необхідно розміщувати в сухих, провітрюваних приміщеннях (при температурі повітря від + 5 ° C до + 25 ° C і відносній вологості повітря від 30% до 70%). Крісла потрібно переносити, а не штовхати. Для максимально довгого збереження первісного вигляду крісел, необхідно берегти їх від потрапляння прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, так як через це їх колір може потьмяніти і змінитися структура поверхні. Бережіть підлокітники крісел від механічних пошкоджень: відрегулюйте висоту столу і крісла так, щоб підлокітники не терлися об стільницю або іншу тверду поверхню. Оббивка крісла довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити її пилососом. Плями чистите негайно. Пролиту рідину можна витирати білими рушниками або спеціальною тканиною, що вбирає вологу. Металевий або пластиковий каркас потрібно протирати м'якою вологою тканиною з використанням спеціальних миючих засобів. Плями жиру або дрібні, ледь помітні подряпини можна відшліфувати миючими засобами для фарбованого металу.

Ви можете купити Крісло Лорд, темний горіх, Сідней-14 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Лорд, темний горіх, Сідней-14 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари