Крісло конференційне Гілмор CF LB АКЛАС

Модель:
144869

2 280 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло конференційне Гілмор CF LB АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 56
Глибина, см: 51
Висота, см: 93
Ширина сидіння, см: 43
Висота спинки крісла, см: 49
Висота сидіння крісла, см: 49
Розмір основи крісла, см: 48х55
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Вага, кг : 14,4

Крісло конференційне АКЛАС Гілмор - це чудовий варіант офісного крісла для тих, хто полюбляє практичність, компактність і відмінну якість. Ергономічна форма і стильний чорний колір оббивки - вдалий тандем для будь-якого сучасного інтер'єру.

П-подібний каркас вигнутий із цільної металевої труби, його конструкція досить міцна і стійка. Хромовані елементи не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до різних зовнішніх факторів. Форма основи дає змогу кріслу трохи пружинити, створюючи ефект легкого погойдування. Для захисту підлогового покриття в кріслі використані пластикові заглушки, що захищають підлогу від подряпин і пошкоджень. Для спинки використана нейлонова сітка. Вона ідеально підходить для довгострокового інтенсивного використання в офісі завдяки таким своїм якостям як еластичність, висока повітропроникність, міцність і зносостійкість. Оббивка не парить і відмінно відводить вологу навіть у найспекотнішу погоду. У цій моделі стильні комбіновані підлокітники з чорного пластику і металевої труби.

Ненав'язливий, мінімалістичний дизайн цієї моделі робить її універсальною. Таке крісло має стильний вигляд і відмінно впишеться в офісний простір. Сітчаста спинка робить крісло легким, а металева основа надає йому солідності. Класичний чорний колір оббивки чудово поєднується з блискучими хромованими деталями.

Ви можете купити Крісло конференційне Гілмор CF LB АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло конференційне Гілмор CF LB АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари