Крісло Валенсія Soft CH MB чорне АКЛАС

Модель:
144734

13 800 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Валенсія Soft CH MB чорне АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 68
Глибина, см: 70
Висота, см: 119-129
Ширина сидіння, см: 56
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 48-58
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкіра
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Метал і шкіра
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований

Крісло Валенсія Soft CH MB - це абсолютно нова модель уже популярних крісел Валенсія, яка стане чудовим доповненням будь-якого робочого місця. Завдяки своїй розкоші, стилю, комфорту і показності воно гармонійно поєднуватиметься як із класичним інтер'єром, у якому переважають меблі під дерево, так і в просторому, сучасному офісі, виконаному в стилі модерн.

У офісного крісла Валенсія Soft - міцна металева хрестовина, з роликами (для мобільності), що витримує вагу до 120 кг. Металева основа прихована під натуральним деревом, краса якого, завдяки надійному і довговічному лаковому покриттю, не один рік служитиме вам. Крісло оснащене надійним і сучасним помічником - мультиблоком, що має широкі функціональні можливості. Гойдання з режимом підвищеної комфортності за кілька хвилин дає змогу зняти навантаження з хребта і швидко повернути робочий стан. Валенсія Soft, як і належить представницькому кріслу для керівника, має гідне вбрання з натуральної шкіри. Напівматове покриття натуральної шкіри класу Lux залежно від освітлення, переливається, і навіть трошки змінює свій відтінок. Шкіра - бездоганний високоякісний матеріал для ідеального офісного крісла, вона приємна на дотик, еластична і міцна. Елегантний вигин дерев'яних підлокітників даної моделі з м'якими накладками з матеріалу оббивки потішать своєю ергономічною формою і гармонійно доповнять красу крісла.

Крісло Валенсія відповідає всім основним принципам ергономіки, що дасть змогу завжди бути в гарному настрої й тонусі. Лаконічний елегантний оригінальний силует у поєднанні зі стильним дизайном, бездоганна ергономіка, високотехнологічні компоненти та матеріали - ось складові успіху крісла.

Ви можете купити Крісло Валенсія Soft CH MB чорне АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Валенсія Soft CH MB чорне АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари