Крісло Chase blue АМФ

Модель:
144558

4 399 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Chase blue АМФ

Виробник: АМФ
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 61
Глибина, см: 67
Висота, см: 102-115
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота спинки крісла, см: 68
Висота сидіння крісла, см: 43-56
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Матеріал підлокітників крісел: Пластикові з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Наявність підлокітників : Так
Вага, кг : 12,6

Крісло AMF Shift прекрасна і комфортна модель ігрового крісла, представлена в колекції Need for Speed, розроблені не тільки для зручності, але й естетичної краси. Підходить не тільки завзятим геймерам, а й відмінно пожвавить домашню робочу зону або кабінет.

Каркас виготовлено з металу, на якій встановлено пластикову хрестовину і ролики, завдяки яким дуже легко і зручно переміщатися в просторі біля робочого або ігрового місця. Оббивка виконана з екошкіри, а центральна вставка - це сітка, завдяки поєднанню екошкіри та сітчастого матеріалу виріб має дуже комфортний та оригінальний вигляд. Підлокітники - пластикові, з м'якими накладками, відкидні, для більшої зручності під час тривалого сидіння в кріслі. Механізм гойдання "Tilt" для крісел дає змогу вільно розгойдуватися вперед-назад із фіксацією в одному робочому положенні. Зусилля з гойдання крісла можна регулювати, що дає змогу домогтися більшої або меншої амплітуди руху. При цьому механізм фіксації робить використання крісла неймовірно комфортним. Для максимально довгого збереження первісного вигляду крісел необхідно берегти їх від потрапляння прямих сонячних променів і не ставити поруч з опалювальними приладами, оскільки через це їхній колір може потьмяніти і змінитися структура поверхні. Оббивка крісла довше збереже привабливий вигляд, якщо ви регулярно чиститимете її пилососом.

Крісло Shif зручне і комфортне, в ньому дійсно можна відчути себе справжнім пілотом свого ПК. Якісні матеріали, багатофункціональність крісла не залишить нікого байдужим, прекрасний варіант для оформлення вашого кабінету.

Ви можете купити Крісло Chase blue АМФ в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Chase blue АМФ з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари